merhaba ayrılık 09

E Çevrimdışı

elektrotek09

pasific
Aktif Üye
21 Ağu 2019
123
23
Eyvallah teşekkür ederim BİRŞEY SORUCAM ilgimi çekti lcd led tv mainboard ssb olsun power suplly arıza yada teknik anlatım yapılamıyormu benmi görmedim servis manual traning eğitim metariyalleri alıntı yapılamazmı bildiğimizi anlatabilmek gibi paylaşım yeri sonuçta yanlışmı düşündüm

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
forumda ilerleyen zamanda marka marka bölümler açılarak konular oluşturulacak siz değerli ustalarımız forumda çoğaldıkca ustalara özel teknik bölümler olucak

E Çevrimdışı

elektrotek09

pasific
Aktif Üye
21 Ağu 2019
123
23
peki anladım sağolun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

nacizane ustam çok şey bileceksin ama hiçbirşey bilmiyorum diyeceksin başarının en büyük sırrı sevdim sizleri

E Çevrimdışı

elektrotek09

pasific
Aktif Üye
21 Ağu 2019
123
23
tabi neden olmasın sayın ustam mezara götürecek halimiz yok bilgi paylaştıkça güzeldir. ben birşey bilmiyorum

E Çevrimdışı

elektrotek09

pasific
Aktif Üye
21 Ağu 2019
123
23
mutlaka öyledir ben hiçbir foruma kayıtlı değilim ihtiyaç duymadım taki bugün bir adet medion geldi mb97 inat ediyor benimle olsun yazılım ararken denk geldim foruma kayıt oldum herşey nasip allah utandırmasın saygılarımla

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
mutlaka öyledir ben hiçbir foruma kayıtlı değilim ihtiyaç duymadım taki bugün bir adet medion geldi mb97 inat ediyor benimle olsun yazılım ararken denk geldim foruma kayıt oldum herşey nasip allah utandırmasın saygılarımla
Amin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Forumu İncelerseniz Çok güzel bir yer Özellikle Ustalarımız Çok iyiler Allah Onları Başımızdan Eksik etmesin türkiye gibi bir ülkede Hala böyle bir Forum AİLESİNİN kalması Mucize diyorum.
Aha Canım teraspy teraspy Emmim gelmiş Gecelerin Yargıcı Emmi

Geri
Üst Alt