X
XYLON
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Merhaba yeni televizyon alicam kablo uzunlugu 2 metre olmali acaba kablo uzunlugu nedir genelde
Burada yazmıştım ya cevabını mübarek ,beğenmedin mi cevabımı ,sen tv al da bol bol reset attırmazsam eğer ,görürsün gününüBen ancak tvye reset attırıyorum
Şaka bir yana ,hdmi başlatma nedir anlamadım doğrusu ,tv hdmi den mi başlıyor ,yani takılı aygıttan mı acaba Eğer pc böyle çalıştırmak istiyorsan ,çalışır mı onu da bilmiyorum ki pc "start" almalı önce.Öte yandan tv kablosu en fazla 1.5-2 metredir,daha fazla olmaz ,bunu ne için sormuştun merak ettim
Oğlumda LG var ,pc de grafik çalışıyor ,bazen müzik yapıyor ama kullandığı hdmi kablo Çankaya'dan aldığım çin malı örgülü hdmi kablodur ,sıkıntı çıkartmadı ki çıkartsa değiştirirdi mutlaka,bayağıdır da kullanıyor ,yeni değil yani,32'' Lg tv.
??? hocam tv 2metre olunca yetiyor 1.5 yetmiyor ??? kil payiBurada yazmıştım ya cevabını mübarek ,beğenmedin mi cevabımı ,sen tv al da bol bol reset attırmazsam eğer ,görürsün gününü
Aha,50 cm "kıl payı" mı Hem o 2m olan "tv" değil, "kablo" olmalıydı??? hocam tv 2metre olunca yetiyor 1.5 yetmiyor ??? kil payi