Meclisimizde Reddedilen Önergeler

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,006

Gerekçe çoğu zaman aynı. 
Meclis'in gündeminde başka konu var, daha müsait bir zamanda konuşalım.
O konuların tekrar konuşulduğunu göremedik ama? Görebilen, duyabilen var mı?
Güzel bir video olmuş. Hatalı bir bilgi varsa bilgilendirin.  :oku:

KOSOVALI Çevrimdışı

KOSOVALI

Aktif Üye
11 Ocak 2018
119
Ya ben bunların hiçbirinin samimiyetine laflarına inanmıyorum. Maaşa zam diyince alayı parmak kaldırıyor. Ulan çoğunuz bilmem ne aşiretinin ağası, bilmem ne şirketinin, fabrikanın patronu ama insan aç gözlü işte Türk insanı daha da bi açgözlü oldu. 574 vekil var birde bunların aldığı paraları devlete getirdikleri yükü çarpıp çırpıp hesaplasak ortalama bi dünya ülkesi kalkınır be. Sabahtan akşama kadar masasında mesainin bitmesini bekleyen bürokratları devlet memurlarını saymıyorum. Onlarca devlet kurumunu falan bu işin içine falan katsak Polonyayı falan bir daha kalkındırırız her halde.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,006
KOSOVALI' Alıntı:
Ya ben bunların hiçbirinin samimiyetine laflarına inanmıyorum. Maaşa zam diyince alayı parmak kaldırıyor. Ulan çoğunuz bilmem ne aşiretinin ağası, bilmem ne şirketinin, fabrikanın patronu ama insan aç gözlü işte Türk insanı daha da bi açgözlü oldu. 574 vekil var birde bunların aldığı paraları devlete getirdikleri yükü çarpıp çırpıp hesaplasak ortalama bi dünya ülkesi kalkınır be. Sabahtan akşama kadar masasında mesainin bitmesini bekleyen bürokratları devlet memurlarını saymıyorum. Onlarca devlet kurumunu falan bu işin içine falan katsak Polonyayı falan bir daha kalkındırırız her halde.

Hocam kendi önergelerini yanlışlıkla reddetmeleri herşeyi açıklıyor. 

Devlet başlı başına bir sektör haline geldi. Üniversite bitiren devlette iş bulmaya çalışıyor.

Geri
Üst Alt