MCI - GALATASARAY

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,409
66
Ne maçtı ama,"Galatasaray yoluna play-off'ta devam edecek: Manchester City 2-0 Galatasaray".
Bir ileri iki geri hatta hep geri oynarsan sonuç bu olur :)

S Çevrimdışı

sorunadam 

Aktif Üye
1 May 2023
188
43
İlkay-Sara-Lemina üçlüsü ile sahaya çıkarsan ligde bile zorlanırsın. Oyun artık orta sahanın temposu tarafından belirleniyor. GS nin İlkay, Kaan gibi temposuz adamlara çok fazla şans vermemesi lazım. Bir de Hakan Çalhanoğlu gündemi dönüyor. GS nin ihtiyacının tam zıttı bir profil. GS bu transfer döneminde orta sahaya iki adet tempolu ve fizikli futbolcu transferi yapmazsa hem Avrupa hem de lig sıkıntıya girer.

akrep2018 Çevrimdışı

akrep2018 

Süper Üye
16 Eyl 2018
1,349
64
İlk yarıdaki kötü oyunu görünce ikinci yarıyı izlemedim.Sabah özetlere baktım ikinci yarıda elimize geçen fırsatları kaçırınca mağlubiyet kaçınılmaz olmuş.Orta sahamız zayıf kalıyor,daha dirençli ve oyunu yönlendirecek hızlı orta saha oyuncuları şart.

S Çevrimdışı

sorunadam 

Aktif Üye
1 May 2023
188
43
Göztepeli Dennis, Trabzonlu Olai gibi adamlara ihtiyacı var GS'nin. aynı profilde 2 tane oyuncu olmalı ki hem maç içi değişikliklerinde hem de yoğun maç trafiğinde arzu ettiği baskılı oyunu rahatlıkla oynayabilsin.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,409
66
Buraya da yazayım :) Beni İzmir dışında bir şehrin futbol takımını da tutuyor sanmayın,fanatik Göztepe'liyim artık anlamışsınızdır fakat ecnebilerle yapılan her maçta Türk takımlarını kesinlikle destekler ve karşımda Göztepe oynuyormuş gibi de ayağa kalkar ,saçımı başımı yolarım gol kaçırdıklarında.

Geri
Üst Alt