Edit: Sorunum çözüldü, şöyle ki dosya aktarımını USB uzatma kablosu üzerinden yapıyordum farketmemisim, dosyalar USB ye gittikten sonra çıkarıp tekrar PC takınca anladım boyutları 0 MB oluyordu. Direkt USB girisine takip dosyaları tekrar aktarıp USB yi çıkarıp takınca olması gereken boyutlara geldi. Bu halde güncellemeyi tekrar denedim ve TV açıldı. YouTube da oynatıyor. Mesajı silmiyorum belki başına gelen bir arkadaş olur denk gelir. Teşekkürler.
Hocam selamlar. Televizyonumda YouTube oynatma sorunu var. Bunun için arama yaptım, bu konuya denk geldim ve üye oldum. Sorunum
yasingumustop arkadaşla aynıydı ve menü + 4725 tuşladiğımda arkadaşın bilgileri ile benim Tv'de çıkan bilgiler harfi harfine aynıydı. Sadece arkadaşınki 39 benimki 40 inç panel. Ben de yönergeleri takip ederek linkteki yazılımı yüklemeyi denedim. Tv ledi 30-40 sn kadar hızlı hızlı yanıp sondukten sonra durdu. Tvyi açmaya çalıştım ancak tepki vermedi. Bir kez daha denedim sonuç aynı. Şu anda stand by olarak duruyor ve tepki vermiyor. Ne yapmam lazım ? Yardımcı olursanız sevinirim, YouTube çözelim derken tvsiz kaldım
Ekleme: Televizyon SEG40SD6100 daha önce anakart yetkili Vestel servisi tarafından garanti kapsamında değişti. Ancak dediğim gibi 4725 yaptığımda arkadaşın bilgileri ile benimki aynıydı.