Mb96 3.7.5x sorunu

Dessas Çevrimdışı

Dessas

Yeni Üye
8 Eyl 2019
3
38
Merhaba konu başlığında da belirttiğim gibi mb96 3.7.5x Vestel marka televizyonum 1 ay öncesine kadar YouTube giriyordu. Ama birkaç gündür sadece Youtube logosunda kalıyor açılmıyor. Yardımcı olabilecek biri var mı

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
9x anakartlar donanımsal olarak düşük kaldığı için youtube vs bu tür durumlar oluyor.yazılımla düzelicek bir durum değildir. yüklemenizi tavsiye etmiyoruz. forum dan çekirdek yazılımlar kaldırıldı. android box tavsiyemizdir.forumda konular mevcut

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
Belki çalışma vardır, modemi kapatıp açmayı deneyin.
Teknovest'in de dediği gibi bu kartlar artık yetersiz kalıyor. Bizdeki TV'de de MB95 var. O daha facia. :/

H Çevrimdışı

hkn40

Aktif Üye
1 Nis 2018
476
Aynı durum bir süredir bende de var.. Yani logoda kalıyor... Microsoft Edge veya telefondan web video caster programıyla giriyorum.. sorun değil.. Zaten smarttan girdiğinde devamlı takılma donma sorunları yaşanıyordu.. Vestel'in smartı hikaye.. yerim onun çekirdeğini valla hiç uğraşamam.. :cay:cigara

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
Aynı durum bir süredir bende de var.. Yani logoda kalıyor... Microsoft Edge veya telefondan web video caster programıyla giriyorum.. sorun değil.. Zaten smarttan girdiğinde devamlı takılma donma sorunları yaşanıyordu.. Vestel'in smartı hikaye.. yerim onun çekirdeğini valla hiç uğraşamam.. :cay:cigara

4 çekirdek işlemciler gayet iyi çalışıyordu, siz bir de bizim çektiğimizi düşünün. :sirit

Dessas Çevrimdışı

Dessas

Yeni Üye
8 Eyl 2019
3
38
İlginçtir ki bugün tekrar YouTube uygulamasını kullanabildim.10 gündür giriş yapamıyordum ama bugün giriş yapabildim. Sebebi neydi hiç bir fikrim yok

H Çevrimdışı

hkn40

Aktif Üye
1 Nis 2018
476
Ben de tekrar 3.7.5x versiyona geri döndüm, youtube açıldı ama arkadaşların dediği gibi aşırı donma sorunu var.. Aslında bu durum youtube'un artistliğinden kaynaklanıyor.. çıkarmış bir stüdyo beta ille de bu olacak diye diretiyor.... Edge bile sapıttı video yansıtamıyoruz ..

Geri
Üst Alt