MB95 Yine Youtube Sorunu!

Müşteki Çevrimdışı
22 Ara 2018
449
Merhabalar sevgili dostlar

Youtube yine sorunlu. Anasayfası açılırken thumbnaillerin içi boş boş çıkıyor ve hiçbir videoyu açamıyorsunuz.

Ne yapmak gerekir, nasıl bir yol izlemek lazım?

Benim kanaatimce cihazın yazılımı içinde mevcut olan Opera tarayıcının güncellenmesi gerek ama mümkün müdür hiçbir bilgim yok.

omrdml Çevrimdışı

omrdml 

Aktif Üye
19 Eyl 2019
354
Mb1xx yada 2xx saseler icin diyemem belki ama 8x 9x saseli urunleri sadece ve sadece bir tv olarak satin alinmali bence. Arkadasin dedigi gibi bir android box isi cozebilir. Benimde mb96 saseli bir 48inc led tvim var. Bir android box ile cozum bulabildim.

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
23
Mb1xx yada 2xx saseler icin diyemem belki ama 8x 9x saseli urunleri sadece ve sadece bir tv olarak satin alinmali bence. Arkadasin dedigi gibi bir android box isi cozebilir. Benimde mb96 saseli bir 48inc led tvim var. Bir android box ile cozum bulabildim.
9x yada 8x tvler satılmıyor artık. Olan zamanında almış müşteriye oldu.

Müşteki Çevrimdışı
22 Ara 2018
449
Mb9x kartlarda bu sorun artarak devam edecek maalesef. Android box alın.
9x yada 8x tvler satılmıyor artık. Olan zamanında almış müşteriye oldu.

Değerli dostlar teşekkür ederim alakanız için. Daha iyi bir yazılım yok mudur acaba?

Müşteki Çevrimdışı
22 Ara 2018
449
malesef anakart donanımı düşük kalıyor. yazılım problemi değil.

Vestel'den aldığım kırmızı menü yazılımı yükleyip, Google üzerinden bir videoya tıklayınca düzeldi. Fakat çok uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum. Youtube desteğini kesmiş zaten.

Dediğiniz gibi donanım düşük kalıyor. Kaç RAM koymuşlardır ve CPU hızı ne kadardır merak ediyorum.

H Çevrimdışı

hkn40

Aktif Üye
1 Nis 2018
476
En iyisi "windows box" :hoba1 yani laptop - tv bağlantı yapmak kökten çözümdür.. ?.. sıfır problema

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,449
Vestel'den aldığım kırmızı menü yazılımı yükleyip, Google üzerinden bir videoya tıklayınca düzeldi. Fakat çok uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum. Youtube desteğini kesmiş zaten.

Dediğiniz gibi donanım düşük kalıyor. Kaç RAM koymuşlardır ve CPU hızı ne kadardır merak ediyorum.

Cpu tek çekirdek, ram de 256 mıydı 300 küsür müydü neydi. ?

P Çevrimdışı

pamukerayy

Yeni Üye
11 Haz 2022
1
26

kirmizi menü yazılımı nasıl yükledin

Geri
Üst Alt