C Çevrimdışı Chawen Yeni Üye 20 Eki 2022 2 43 20 Eki 2022 #1 Merhabalar Smart TV 42PF8575"led modeli televizyon mevcut. Televizyonda netflix yok ve youtube tam olarak çalışmıyor. Yazılım yüklesek netflix yükleyebilir miyiz yardımcı olabilir misiniz ?
Merhabalar Smart TV 42PF8575"led modeli televizyon mevcut. Televizyonda netflix yok ve youtube tam olarak çalışmıyor. Yazılım yüklesek netflix yükleyebilir miyiz yardımcı olabilir misiniz ?
I Çevrimdışı ibrahimykr1 Kayıtsız / Doğrulanmamış 20 Eki 2022 #2 Hocam 89-90 olanlar sanırım kaldırmıyordu youtube ve netflix ben öyle biliyorum.
C Çevrimdışı Chawen Yeni Üye 20 Eki 2022 2 43 20 Eki 2022 #3 ibrahimykr1' Alıntı: Hocam 89-90 olanlar sanırım kaldırmıyordu youtube ve netflix ben öyle biliyorum. Genişletmek için tıkla ... Yapma hocam ya netflix yükleyebilsek çok iyi olacak
ibrahimykr1' Alıntı: Hocam 89-90 olanlar sanırım kaldırmıyordu youtube ve netflix ben öyle biliyorum. Genişletmek için tıkla ... Yapma hocam ya netflix yükleyebilsek çok iyi olacak
I Çevrimdışı ibrahimykr1 Kayıtsız / Doğrulanmamış 20 Eki 2022 #4 Chawen' Alıntı: Yapma hocam ya netflix yükleyebilsek çok iyi olacak Genişletmek için tıkla ... İnanın hocam ben öyle hatırlıyorum. Ama bu durumu en doğru Adem Helvacı abimiz bilir.
Chawen' Alıntı: Yapma hocam ya netflix yükleyebilsek çok iyi olacak Genişletmek için tıkla ... İnanın hocam ben öyle hatırlıyorum. Ama bu durumu en doğru Adem Helvacı abimiz bilir.
Çevrimdışı Adem Helvacı Süper Üye 17 Şub 2017 24,294 51 22 Eki 2022 #5 ibrahimykr1' Alıntı: İnanın hocam ben öyle hatırlıyorum. Ama bu durumu en doğru Adem Helvacı abimiz bilir. Genişletmek için tıkla ... O anakartlar mefta olalı çok uzun zaman oldu. Bırakın MB9X neslini, MB120 ye APV bile yükletemedik.
ibrahimykr1' Alıntı: İnanın hocam ben öyle hatırlıyorum. Ama bu durumu en doğru Adem Helvacı abimiz bilir. Genişletmek için tıkla ... O anakartlar mefta olalı çok uzun zaman oldu. Bırakın MB9X neslini, MB120 ye APV bile yükletemedik.