fikoloji ustam konuyu görmüşken sorayım.Mutfakta yaklaşık 4 yıllık 22 inç tv var mb82 , vestel aldığımdan beridir açtıktan 30 sn kadar sonra görüntü ve ses şöyle bir 5 sn kadar takılıp sorunsuz çalışmaya devam ediyor.Çalışan sisteme dokunulmaz mantığı ile önemsenemedim de varmıdır bir çözümü?mb82 kurtarma denediniz miÖnemli - Vestel Mb82 (Kurtarma) Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
merhaba, Tavsiye forumu ayrıcalığıyla tam gaz devam ederek sizin için güncel yazılımları, eskiye dönük yazılımları kendi upload sitemize ekledik, foruma yeni katılanlara tekrardan ''hoş geldiniz'' demek isterim. yazılımları indirip yüklemeden önce muhakkak aşağıdaki yönergeleri, duyuruları...tavsiyeforumu.com
fikoloji ustam konuyu görmüşken sorayım.Mutfakta yaklaşık 4 yıllık 22 inç tv var mb82 , vestel aldığımdan beridir açtıktan 30 sn kadar sonra görüntü ve ses şöyle bir 5 sn kadar takılıp sorunsuz çalışmaya devam ediyor.Çalışan sisteme dokunulmaz mantığı ile önemsenemedim de varmıdır bir çözümü?
revizyonlu ürün olduğu için direk yazılım bulmak zor uyabilecekleri ekledim;
fikoloji ustam konuyu görmüşken sorayım.Mutfakta yaklaşık 4 yıllık 22 inç tv var mb82 , vestel aldığımdan beridir açtıktan 30 sn kadar sonra görüntü ve ses şöyle bir 5 sn kadar takılıp sorunsuz çalışmaya devam ediyor.Çalışan sisteme dokunulmaz mantığı ile önemsenemedim de varmıdır bir çözümü?
benim ki sanırsam mb82 s ama hocam?mb82 137 güncellemeyi yükle.Önemli - Vestel Mb82 (Kurtarma) Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
merhaba, Tavsiye forumu ayrıcalığıyla tam gaz devam ederek sizin için güncel yazılımları, eskiye dönük yazılımları kendi upload sitemize ekledik, foruma yeni katılanlara tekrardan ''hoş geldiniz'' demek isterim. yazılımları indirip yüklemeden önce muhakkak aşağıdaki yönergeleri, duyuruları...tavsiyeforumu.com
full talimatları ile yükle bunu
sorun yokbenim ki sanırsam mb82 s ama hocam?
En son sürüm 1.37mi internetten araştırma yaptım v8.0.4 buldum ama güvenemedim doğruluğuna yüklemedim o yüzden 1.37 üstü sürüm var mı yoksa en son sürüm mü o ?sorun yok
En son 137 dirEn son sürüm 1.37mi internetten araştırma yaptım v8.0.4 buldum ama güvenemedim doğruluğuna yüklemedim o yüzden 1.37 üstü sürüm var mı yoksa en son sürüm mü o ?
Teşekkür ederimEb
En son 137 dir