Forumda aradım fakat dediğiniz versiyonu Vestel olarak bulamadım yardımcı olurmusunuz ?Versiyon düşürmeyi deneyin 51.49 da sorunlar var netflix de problem yaratıyor 51.43 mb230 için iyi bir versiyon
Bu hata bende turktelekom modemi ile çok sık oluyordu superonline ile huawei modeme geçince sorun kalmadı arada sırada nadiren yapıyor
Yazılım.Modem olarak Asus kullanıyorum turktelekom altyapısı ile Turknet kullanıyorum bu sorun ise neredeyse sürekli olarak var. Sürüm düşürerek deneyeceğim. Teşekkür ederim.
Forumda aradım fakat dediğiniz versiyonu Vestel olarak bulamadım yardımcı olurmusunuz ?
Ustam yazılımı yükledim yeniden kurdum fakat aynı sorun yine varYazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderin yeniden kurun.
Telefonunuzu modem olarak kullanıp deneyin normal çalışırsa evin internetinde sorun vardır telefon internetinde de sorun devam ederse servisten destek alın ana kartta sorun vardır.Ustam yazılımı yükledim yeniden kurdum fakat aynı sorun yine var
teşekkür ederimTelefonunuzu modem olarak kullanıp deneyin normal çalışırsa evin internetinde sorun vardır telefon internetinde de sorun devam ederse servisten destek alın ana kartta sorun vardır.
Rica ederim.teşekkür ederim
Tv garanti kapsamında ise servisten destek alın ana kart değişimi çözüm olabilir.Malesef bu sorunla aynısını bende yaşıyorum.Yapmadığım şey kalmadı.Malesef wifi modem seçiyor.Bende 3 modem var Tp-link ve huwaei sıkıntı yok ama Zyxel markalı modemi takınca youtube sorunu yaşıyorum.İlk mesajda paylaşılan sorunun aynısı malesef bu mb230 anakartlı tvlerde sorun var.Bunla ilgili yeni bir yazılım yapılması gerkiyor diye düşünüyorum.