Bunların hepsini indirip yükleyeceğim veya nasıl yükleme gerek onuda anlatırsanız sevinirim bu arada çok teşekkür ederim ??İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
çekirdek yazılım yükleme talimatıBunların hepsini indirip yükleyeceğim veya nasıl yükleme gerek onuda anlatırsanız sevinirim bu arada çok teşekkür ederim ??
Teşekkür ederimçekirdek yazılım yükleme talimatı
Önemli - Vestel Mb82 (Kurtarma) Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
merhaba, Tavsiye forumu ayrıcalığıyla tam gaz devam ederek sizin için güncel yazılımları, eskiye dönük yazılımları kendi upload sitemize ekledik, foruma yeni katılanlara tekrardan ''hoş geldiniz'' demek isterim. yazılımları indirip yüklemeden önce muhakkak aşağıdaki yönergeleri, duyuruları...tavsiyeforumu.com
Yani o zaman sadece carbonu yükleyeceğim Hitachi core'a veya titanium'a gerek yok
MB211_carbon_v0.69.20.zip
menü 1505 tuşlayıp yüklenir.
sizinki carbon menüYani o zaman sadece carbonu yükleyeceğim Hitachi core'a veya titanium'a gerek yok
Anladım çok teşekkür ederim o zaman şimdi fat32 olan bi usb bellek ile yükleme lazım demi yoksa herhangi bi usb bellek olurmusizinki carbon menü
Hmm bende 1 adet 32lik 1 adette 16lık varsandisk toshiba ben bunları kullanıyorum 4gb büyük olmasın
Denersin yüklemez ise ustamin dediği gibi yaparsınHmm bende 1 adet 32lik 1 adette 16lık var