Üstadim nette V.1.3.1 gibi güncellemeler var benimki v.1.2.4 Bide çökerse kurtarılırmıV1 güncelleme almaz. Bazıları V3 yüklemişti. Her model uymor. Denemen lazım olmazsa zorlama zarar verirsin
Çökmez ama istersen V1 burada deneÜstadim nette V.1.3.1 gibi güncellemeler var benimki v.1.2.4 Bide çökerse kurtarılırmı
Bu yapıyordum %97 de kaldı güncel yazanı denedim ayrıca rardan çıkardıktan sonra işlem yapmak lazımmı dosyayaÇökmez ama istersen V1 burada dene
211S V1-V3 Yazılım Güncelleme
Yazılım yüklemek her zaman risktir. Sorumluluk kullanıcıya aittir. yazılımlar orjinaldir. gelişen ürün gamı ile başlık tek çatı altına alınmıştır. V1 VERİSYONLARI YAZILIM LİNKİ:*** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli haklara sahip değilsiniz. Forum başlığını ziyaret...tavsiyeforumu.com
İlk kurulum yapın tekrar deneyinBu yapıyordum %97 de kaldı güncel yazanı denedim ayrıca rardan çıkardıktan sonra işlem yapmak lazımmı dosyaya
İlk kurulum yapın tekrar deneyin
Ayarlar menüsünde kurulum yazan bölüme girin ilk kurulum seçin.İlk kurulum nedir sıfırlamak mı yazılım tvyi hızlandırırmı stabil değil tv
Evet ,sıfırlamaktır ,kanal listesinin yedeğini de almayı unutmaİlk kurulum nedir sıfırlamak mı yazılım tvyi hızlandırırmı stabil değil tv