MB130 İP TV Yuklemek. Acil yardimmm

A Çevrimdışı

abdulkadirtorun

Yeni Üye
24 Şub 2019
3
31
Merhaba arkadaşlar bir konuda yardima ihtiyacım var. Abimde Samsung smart TV var onun ip TV uygulamasi çok iyi. videoyu ileri geri sarabiliyor. Ama ssiptv çok hantal ve özelliği az. Ve ip TV satın aldığım zaman bilgilerim çalınıyor gözüküyor va saticim ip TV yayınımi kesiyor. Şimdi sizlere sorum SSİP TV kullanmadan Samsung kullanmış olduğu veya başka bir ip TV uygulamasını kendi Vestel mb130 anakartli cihazıma yukleyebilirmiyim lütfen yardım edin. Dışarıdan uygulama yüklemek mümkün mü.

A Çevrimdışı

abdulkadirtorun

Yeni Üye
24 Şub 2019
3
31
Ben cevap vereyim :)
Dışarıdan uygulama yükleme mümkün değildir maalesef :ok
Konunun hakimi olduğunuz için soruyorum. Vestel işletim sisteminin adı ne diye geçiyor. Samsung lg lere uygulama yüklenebiliyor Muş dışarıdan Vestel beden yuklenemiyor. Yani benim smart ip TV uygulamasını vestele kullanma şansım yok ☹️

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Konunun hakimi olduğunuz için soruyorum. Vestel işletim sisteminin adı ne diye geçiyor. Samsung lg lere uygulama yüklenebiliyor Muş dışarıdan Vestel beden yuklenemiyor. Yani benim smart ip TV uygulamasını vestele kullanma şansım yok ☹
İşletim sistemi linuxtur,diğer markalara uygulama yükleniyormu kesin bilmiyorum,ama kendi içinden (market) ekleme yapılıyor,androidlerde yükleniyor evet,ama android olmayanlarda yüklenmiyor diye biliyorum :)

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
iptv bilgileriniz televizyona yüklemekle çalınmaz bilgisayarda herhangi bir programda kullanıyorsanız örneğin kodi, vlc player vb. bilgisayarınızı iyi bir antivirüs tarayıcı ile taratınız. Billgisayarınızda keylogger olabilir. Bunun yanında iptv kullanıcı adınız ve şifrenizle aynı anda ik farklı cihazdan giriş yapmayın.

Geri
Üst Alt