Merhabala değerli arkadaşlar. Vestel 48UA8900 modeli olan televizyonu 2016 yılında almıştım. Aldığımda program menüsünde netflix uygulaması vardı. Ancak o zamanlar uygulamanın ne olduğunu bilmediğim ve bukadar meşhur olmadığı için içine girip çıkmıştım. Program açılıyordu. Daha sonra tarayıcı problemi ile karşılaşmaya başlamıştım kullanmaya başlayınca. Tarayıcı sürekli donuyor ve tv kapanıp açılıyordu. Yetkili servis gelip flashla yazılım atmıştı. Velhasıl daha sonra netflix gitti. Ardından forum aracılığıyla güncellemek amacıyla 17MB120 V2.45.29.1 yazılımını yükledim. Bunda da netflix uygulaması mevcuttu ancak hatalar alıyordum. Hatalar internet(smart TV uygulamasına girip) netflixi ordan seçince bu şekilde netflix yazısı geliyor ve sonra kendiliğinden kapanıp tv ekranına dönüyor.
Eğer menü tuşuna girip internet kısmından netflix seçersemde bu şekilde hata ile karşılaşıyorum.
İnternette bu hata ile ilgili araştırmaları birçok kez yaptım ancak çözüm bulamadım. Bunun dışında ağ kontrol edin kısmına bastığımda ise herhangi bir sorun bulunmadığı gözükmektedir.
Bunun haricinde puhu tv, blu tv gibi uygulamalarda sorun olmayıp yalnızca netflixte sorun yaşamaktayım.
Bu konuyu açmadan önce güncel olan 17MB120 2.45.32 uygulamasını yükledim. Yüklemeyi yapınca netflix silindi.
Yaşadığım sorunu tüm ayrıntılarıyla anlatmak istedim. Bu konuda ne gibi bir şey yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim. Full yazılım yükleyip daha sonra mı 2.45.32 yüklemeliyim ya da farklı bir şey onu bilmiyorum. Şuan V.2.45.12.2 netflix yazılımı kullanmaktayım ve netflix hatalarını yukarda eklediğim şekilde almaktayım.
TV arkası etiket;
TV Ayar ekranı görüntü;
TV Servis menü ekranı;
Şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkür ediyorum. Hayırlı bayramlar dilerim.
Eğer menü tuşuna girip internet kısmından netflix seçersemde bu şekilde hata ile karşılaşıyorum.
İnternette bu hata ile ilgili araştırmaları birçok kez yaptım ancak çözüm bulamadım. Bunun dışında ağ kontrol edin kısmına bastığımda ise herhangi bir sorun bulunmadığı gözükmektedir.
Bunun haricinde puhu tv, blu tv gibi uygulamalarda sorun olmayıp yalnızca netflixte sorun yaşamaktayım.
Bu konuyu açmadan önce güncel olan 17MB120 2.45.32 uygulamasını yükledim. Yüklemeyi yapınca netflix silindi.
Yaşadığım sorunu tüm ayrıntılarıyla anlatmak istedim. Bu konuda ne gibi bir şey yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim. Full yazılım yükleyip daha sonra mı 2.45.32 yüklemeliyim ya da farklı bir şey onu bilmiyorum. Şuan V.2.45.12.2 netflix yazılımı kullanmaktayım ve netflix hatalarını yukarda eklediğim şekilde almaktayım.
TV arkası etiket;
TV Ayar ekranı görüntü;
TV Servis menü ekranı;
Şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkür ediyorum. Hayırlı bayramlar dilerim.