Merhaba, ben sizin linklerinizi indiriyorum Netflix icin fakat .bin olarak yukleniyor ve calismiyor. Yardimci olabilir misiniz?Hayır yüklenemez.
https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-yazilim-yukleme-anlatim.2744/ core talimatı uygulayınız.Merhaba, ben sizin linklerinizi indiriyorum Netflix icin fakat .bin olarak yukleniyor ve calismiyor. Yardimci olabilir misiniz?
Neden yüklenemez?Biraz açıklar mısınız ?yeni bir sürümle olmaz mı bu.olmuyorsa Vestel TV ler resmen çöpHayır yüklenemez.
Amazonu aktif etmek sorunlu cünki Netflixten daha farkli bir platformdan paylasiliyor ve widget adresi bilinmedigi icin de webapptester ile erisim saglanamiyor.Netflix de herhangi birsey yüklemediniz sadece kapali olan ayarlari acarak kullanima actiniz.Merhaba ben daha önce regal smart tv ye sizin yardımınızla netflix yüklemiştim. Acaba aynı yöntemle amazon prime video yükleye bilir miyim
K kaddaficihagir,
mb120 tv'ye mb130 veya daha üstü bir yazılım yüklemek mümkün mü?Amazonu aktif etmek sorunlu cünki Netflixten daha farkli bir platformdan paylasiliyor ve widget adresi bilinmedigi icin de webapptester ile erisim saglanamiyor.Netflix de herhangi birsey yüklemediniz sadece kapali olan ayarlari acarak kullanima actiniz.
Amazon Prime uygulamasi mb211s lerde mevcut,Bu uygulamaya sahip bir mb211 tv sinden Profil dosyasini alip oad ve portal degerlerini sizin tv nizin profiline degistirerek kullanmaniz mümkün olabilir ,ben mb130 serisinde yaptim cünki.
Eger konuya hakim degilseniz denemeyin,tv niz acilmama sorunu yasayabilir.
Mb130da amazon prime var ama Disney yok. Keşke şu Disney eklenebilse.Amazonu aktif etmek sorunlu cünki Netflixten daha farkli bir platformdan paylasiliyor ve widget adresi bilinmedigi icin de webapptester ile erisim saglanamiyor.Netflix de herhangi birsey yüklemediniz sadece kapali olan ayarlari acarak kullanima actiniz.
Amazon Prime uygulamasi mb211s lerde mevcut,Bu uygulamaya sahip bir mb211 tv sinden Profil dosyasini alip oad ve portal degerlerini sizin tv nizin profiline degistirerek kullanmaniz mümkün olabilir ,ben mb130 serisinde yaptim cünki.
Eger konuya hakim degilseniz denemeyin,tv niz acilmama sorunu yasayabilir.
Hayır yüklenemez.mb120 tv'ye mb130 veya daha üstü bir yazılım yüklemek mümkün mü?
Yazılım desteği yok maalesef.xiaomi mi box işinizi görürMb130da amazon prime var ama Disney yok. Keşke şu Disney eklenebilse.