MB110 Yazılım Hakkında

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Arkadaşlar merabalar evimde kullandığım Vestel Marka 49 Fb7500 Model Tv im var da Pazartesi günü çukuru kaçırdığımdan dün çukuru İzleyim dedim allahım internette kanser etti beni ya acayip sinirlendim azkalsın tv yi parçalıycaktım sinirimden Siteye giriyorum Videoyu açıyor bekliyor sonra ekrana Uygumada Hata olduğundan Yeniden Başlatıldı Uyarısını Verip Ana menüye aktarıyor başka siteye girdim Bu seferde Reset Attı Tv Vestel Yazdı Tekrar Açıldı Gerçekten Vesteller Smart Konusunda Çok Geri Vestele Yazdım Mühendisleriniz beni ARasınNeyse başka siteye girdim videoyu açtı ama biraz oynuyor donuyor en son Bir kaç Ay önce Tv me Full Yazılım Attım Şuanki Sürümü 17MB110 2.32.0.0 Şeklinde İlk Geldiğinde Tvim Servis montaj yapmıştı Bana içinde De de 17MB110 2.35.4.0 Yazılım Vardı Şimdi Şöyle Söyleyim Sizlere yani Sorayım Daha Doğrusu Ben Bu Tvye Full Yazılımdan Sonra Core Uptade Yazılım Atmadım Öğle Kaldı Diyorumki 17MB110 2.35.27.0 Yazılımı Atıp Yüklesemmi ? Bu Yazılımda Ufak Tefek Değişikler Vardı Şimdi sorarsınız nerden biliyosun yüklemeden değişiklik var serviste çalışan Bir Arkadaş Var ona Sordum olan değişimleri Söyledi Bana Haaaa Bi Dk Birde @teraspy Emmi Demişki Kulaklık Yazılımını yani Profil Almayı Kendiniz Yapın Ben Full Yazılımdan Sonra Servisin Verdiği Yazılım Atmıştım Emmiyi Dinliycem ayrıca @fikoloji ustam en çok senin tavsiyen önemli ne yapsam sence ? ya Google Chrome Yüklemeye Kalktım İniyor görünüyor Yükleniyor görünüyor Ama Yüklenmiyor full yazılım atma sebebim Bu Forumda Var https://tavsiyeforumu.com/konu/vestelin-portal-problemleri.5434/ Bu Problem Halen Devam Ediyor Vestel ARge çalışmalarımız var Bitince Düzelcek Dendi aynı tas Aynı Hammam.:hihi

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
F fikoloji ustam Rica Etsem Mail Adresime Atabilirmisin bu Yazılımı Yükleyim İnternetten biraz araştırma yaptımda yükleyin abi belki sitedeki flash player java felan desteklemiyor dendi bizim konuya baktım forumda adem hocanın açtığı bulamadım kaldırır değilmi bu yazılım tv ye bi zararı olmaz aslında tv ye full yazılım düşünüyorum çünkü emmi demiştiki @teraspy profillerinizi kendiniz yapın profilleri dışardan yüklediğinizde de problem olabilir dedi bilmiyorum artık önce full yazılımı atıyım sonra sende bana bu yazılımı atarsan yada forumda varsa link atarsan sevinirim indirip kurayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

MAİL:alevkoray2010@hotmail.com

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Eline Sağlık Teşekkür Ederim de hangisini İndircem :bilmiyom en üstteki olurmu ?

Eline Sağlık Teşekkür Ederim de hangisini İndircem :bilmiyom en üstteki olurmu ?

yazil.png

O JVC Nedir ? ya

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531

yazil.png

O JVC Nedir ? ya
Aynen bu fikoloji ustam sağolsun cevaplamış zaten.

Geri
Üst Alt