yalnız burda tıkladığımda linkler 97 ve 98 için
mavi yaziyla buradan sonrasi mb100 ve üstü icin yaziyor,sw profil mb100 ile islem yapacaksiniz.97 ve 98 için
onu okudum da, demek istediğim şu yazı içinde bulunan linkler de mb100 yazan bir güncelleme linki bulunmuyormavi yaziyla buradan sonrasi mb100 ve üstü icin yaziyor,sw profil mb100 ile islem yapacaksiniz.
bazi kartlar icin netflix güncellemesi mevcut ona ragmen netflix cikmayabiliyor bu kartlarin güncelleme linki paylasildi.mb100 icin böyle bir güncelleme yok, modifiye islemi yapmaniz gerekiyormb100 yazan bir güncelleme linki bulunmuyor
nasıl yapacağım pekibazi kartlar icin güncelleme mevcut ona ragmen netflix cikmayabiliyor bu kartlarin güncelleme linki paylasildi.mb100 icin böyle bir güncelleme yok, modifiye islemi yapmaniz gerekiyor
peki toolbox bir programmıi tv den kopyalama yapıp bilgisayara geçtim ve flaşı taktığımda 3 progtram yüklendiğini gördüm,..toolbox program ise nasıl indireceğimMb100 için guncelleme ile Netflix gelmez modlama yi deneyiniz
konu icerisinde bütün linkler var tiklamaniz yeterli. özelliklede siyah koyu harflerle belirttim ,belki gözden kacar diye link yazisida ekledim ,baska nasil anlatabilirim fikriniz varsa konuya onuda eklerim..toolbox program ise nasıl indireceğim
kalın harflerle yazmanıza gerek yok okuyabiliyorum çok şükür, toolbox programı inmiyor ordan kaldırılmış görünüyorkonu icerisinde bütün linkler var tiklamaniz yeterli. özelliklede siyah koyu harflerle belirttim ,belki gözden kacar diye link yazisida ekledim ,baska nasil anlatabilirim fikriniz varsa konuya onuda eklerim..
programin paylasildigi sayfadaki mesaji begenmeniz gerekiyor link aktif icerik editör4 dosyasi olarak yandex te kayitli..kalın harflerle yazmanıza gerek yok okuyabiliyorum