MB100 kartlara PANASONIC 4k TV (TX-48CX400B) Core Yazılımı. Buyrun...

Teşekkürler.

49ua9400 e bunu yukleyebilirmiyiz?

teşekkürler

Çok baktım sağa sola ama göremedim, bunun mb120 için olanı var mı?

Paylasilan yazilim panasonic tv ye ait mb100 karti icin olan core yazilimi,yazilim linki aktif degil silinmis ... Elinde full yazilimi olup da risk alip core yazilimi denemek isteyen olursa paylasabilirim, ama anakart bende olmadigindan ve sonuclarini test etme imkanim olmadigi icin simdilik sadece DM den paylasabilirim ,

Paylasilan yazilim panasonic tv ye ait mb100 karti icin olan core yazilimi,yazilim linki aktif degil silinmis ... Elinde full yazilimi olup da risk alip core yazilimi denemek isteyen olursa paylasabilirim, ama anakart bende olmadigindan ve sonuclarini test etme imkanim olmadigi icin simdilik sadece DM den paylasabilirim ,
Bende full yazılım var ama benim kart mb120

mb140 icin buldum simdi, bakiyorum mb120 var ise paylasirim..

S.A Üstatlar Panasonic Core Yazılımın mb130s İçin Olanı Varmı dır acaba nasıl buluruz veya bu Yazılımı nasıl ve nerelerde ararız

sadece mb100 ve mb140 icin mevcut.Ayrica mb130 cok farkli kart grubuna sahip oldugundan yabanci yazilim yüklemek cok riskli olabilir.

Teşekkürler

Bende full yazılım var ama benim kart mb120
Medion mb120 update var denemek istersen, ben vestel update yükleyip tekrar medion yükledim.
-

20200507_1906511.jpg

mb100 sahipleri hala bu yazılımımı kullaniyorsunuz? Daha ust versiyon yada iyisi var mi onerebileceğiniz?

Geri
Üst Alt