Bende full yazılım var ama benim kart mb120Paylasilan yazilim panasonic tv ye ait mb100 karti icin olan core yazilimi,yazilim linki aktif degil silinmis ... Elinde full yazilimi olup da risk alip core yazilimi denemek isteyen olursa paylasabilirim, ama anakart bende olmadigindan ve sonuclarini test etme imkanim olmadigi icin simdilik sadece DM den paylasabilirim ,
mb140 icin buldum simdi, bakiyorum mb120 var ise paylasirim..Bende full yazılım var ama benim kart mb120
mb140 icin buldum simdi, bakiyorum mb120 var ise paylasirim..
sadece mb100 ve mb140 icin mevcut.Ayrica mb130 cok farkli kart grubuna sahip oldugundan yabanci yazilim yüklemek cok riskli olabilir.mb130s İçin Olanı Varmı
sadece mb100 ve mb140 icin mevcut.Ayrica mb130 cok farkli kart grubuna sahip oldugundan yabanci yazilim yüklemek cok riskli olabilir.
Medion mb120 update var denemek istersen, ben vestel update yükleyip tekrar medion yükledim.Bende full yazılım var ama benim kart mb120
Bizim menüden çok da farkı yok gibi renkten başka ama deneyebilirim elbetteMedion mb120 update var denemek istersen, ben vestel update yükleyip tekrar medion yükledim.
-