teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Aslında biraz önce kendi tvmde (9090) denedim,bazı fonksiyonları işe yaradı,ama 3 rakamlı kartların hepsinde işe yarayacağını biliyorum(en azından MB120 kartta kesin biliyorum),ne işe yarar demeyin,biraz sonra aşağıda vereceğim resmi bilgisayarınıza kaydedin,hatta bir klasör yaratıp, anlattığımı da not veya oku.txt ile kaydedin,saklayın,elinizin altında bulunsun,daha sonra da kendi sitemde (bekozap) kesin yayınlarım.
Tabii kullanmanız için bazı şeyler yapmalısınız,ama şunu da ekliyeyim,uzaktan erişim ile tv kontrol diyebilirim,şimdi okuyunca "ohooo,alırım bir kumanda bakarım keyfime" dediğinizi duyar gibi oldum,olsun siz söyleyin,ben nasılsa duymuyorum
Öncelikle
1- Tv ipsini yazın
2- 1986 yazın
3- Telnet port seçin
4- Open tıklayın ve bağlanın
Aşağıdaki resimde ses komutuyla (VOLUME) ses değerini değiştiriyoruz
Ve bunlar da komutlar,aslında çok komut var ,ben sadece ses ile olanı paylaştım:
Tabii kullanmanız için bazı şeyler yapmalısınız,ama şunu da ekliyeyim,uzaktan erişim ile tv kontrol diyebilirim,şimdi okuyunca "ohooo,alırım bir kumanda bakarım keyfime" dediğinizi duyar gibi oldum,olsun siz söyleyin,ben nasılsa duymuyorum
Öncelikle
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
girip,en güncel putty programcığını indirin ve çalıştırın:1- Tv ipsini yazın
2- 1986 yazın
3- Telnet port seçin
4- Open tıklayın ve bağlanın
Aşağıdaki resimde ses komutuyla (VOLUME) ses değerini değiştiriyoruz
Ve bunlar da komutlar,aslında çok komut var ,ben sadece ses ile olanı paylaştım: