Koro96
Süper Üye
- 24 Şub 2019
- 2,531
Hepinize Cümleten Selamın Aleyküm Arkadaşlar Uzun sürelerdir Buralarda yoktum tekrar döndüm aranıza Öncelikle Hepiniz Nasılsınız Diye Sormaya başlıyım Herkeste konu açmasın Diye Masaüstü Bilgisayar Anakart Sorunları adlı başlığı açıyım dedim başka anakart sorunu oldumu burdan devam ederiz şimdi elimde bir adet Asusun Ddr2 li anakartı mevcut bu anakarta bakım yapıyım dedim bakımdan önce çalışan anakart bakımdan sonra çalışmaz oldu Anakarta elektrik geliyor ama ne hikmetse tetik almıyor yaptığım işlemleri yazıyım:
1.Çok Tozlu olması sebebiyle güzelcene soğuk hava ve fırça ile önce tozları götürdüm.
2.Selolezik Tinerle Bir güzel yıkadım diş fırçası yardımıyla.
3.Tekrar hava vurup deniyim dedim psu+işlemci+remi taktım tetik almadı.
4.İşlemcinin güç kablosunu çıkarıp denedim gene tık yok.
5.Biosu sıfırladım gene tık yok.
6.Jumperler var mavi mavi ufaklar onları çıkardım gene tık yok.
Acaba üzerindeki devre elemanlarındamı sorun oldu bana yardımcı olursanız sevinirim özellikle Adem Helvacı Ustacım TEKNOWEST F fikoloji vede şuanda aklıma gelmeyen elektronik alanda kim var yardımcı olmalarını rica ediyorum.
1.Çok Tozlu olması sebebiyle güzelcene soğuk hava ve fırça ile önce tozları götürdüm.
2.Selolezik Tinerle Bir güzel yıkadım diş fırçası yardımıyla.
3.Tekrar hava vurup deniyim dedim psu+işlemci+remi taktım tetik almadı.
4.İşlemcinin güç kablosunu çıkarıp denedim gene tık yok.
5.Biosu sıfırladım gene tık yok.
6.Jumperler var mavi mavi ufaklar onları çıkardım gene tık yok.
Acaba üzerindeki devre elemanlarındamı sorun oldu bana yardımcı olursanız sevinirim özellikle Adem Helvacı Ustacım TEKNOWEST F fikoloji vede şuanda aklıma gelmeyen elektronik alanda kim var yardımcı olmalarını rica ediyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi: