Daha geçen yaz Bim'den Arçelik üretimi Keysmart 12 lik klimayı 3299 tl den almıştım, montajıda dahildi fiyata. Şimdi en ucuz 12 lik market kliması 7299 tl montaj hariç, arada 4000 tl lik fark var.
Gayet normal, hatta iyi bile denilebilir bu elektrik fiyatlarının alıp başını gittiği dönemde. Günde 16 saat ortalamanı alırsak 100 tl desek, çok iyi.Bende arçelik 09325 modeli var sabah 9 gece 1 e kadar sürekli 25 derecede açık çalışıyor izmir de 13 m2 odada bu elektrik faturam 285 tl
80 / 120 tl arasında sadece klima için fark etmiş çıkmu normal mi
Daha geçen yaz Bim'den Arçelik üretimi Keysmart 12 lik klimayı 3299 tl den almıştım, montajıda dahildi fiyata. Şimdi en ucuz 12 lik market kliması 7299 tl montaj hariç, arada 4000 tl lik fark var.
Keysmart klimadan oldukca memnunum, benim gibi çok memnun olmayan birini memnun etmeyi başardı kumanda üzerinde her hangi bir eco tuşu bulunmamakta, ben genelde önce evi soğutur sonra belirlediğim dereceye setler klimayı salarım klimanın kendini kısması ve sessiz çalışması en hoşuma giden en iyi özelliklerinden. Fatura konusunda beni asla üzmedi, benim evde 2 klima çalışıyor. Salondada Uğur U smart klima var Midea yapımı, ikisi kardeş, kardeş çalılıyorlarKeysmarttan memnun musunuz? Eco vs özelliği var mı elektrik faturasında durumlar nasıl şu son zamlardan sonra?
Windsor da stoğa girmiş n11de 7100 lira vsoutlet mağazasında.
Bu arada bu ürünleri bilmiyorum. Yanlış anlaşılmasın. Ucuz klima listesinde yer alsın diye yazıyorum. Tavsiye niteliğinde değil.
Aslında geçen yaz forumda çok söyledik, klima almak isteyen arkadaşlar ertelemeyin bir şekilde ihtiyacınız var ise şimdiden alın diye. Çünkü fiyatlar çok artacak diyorduk. Bazıları ise kış gelince fiyatlar düşer diye ertelemişti, şimdi ise fiyatlar malum.valla bütün gün çalışmayacaksa, çoluk çocuk yazın sıcağından bunalıyoruz bari gece rahat yatalım deniyorsa denenebilir bence sonuçta sıfır klima. Tabi gönül ister midea olsun LG olsun da olmuyorsa napalım 2bin 3bin lira aşağısında bunlar var artık.
Elektrik faturasında o fark kapanır al bak veri burda deniyorsa #respect
Midea için foruma bir kampanya olur umarım.