Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Size de Bravo. Ben bilerek yorumsuz yayınladımHelal olsun Vestele ??? bravo
Vesteldeki sarsılma problemleri felan bu sharplarda da var mı?
Aynen devam. Ama bunlar eski görsel zaten. Birkaç yıl önce fabrikadayken çekmişim. Bir şey ararken gördüm de nostalji tadında yayınladım.Vesteldeki sarsılma problemleri felan bu sharplarda da var mı?
Bazi insanlar cok yuksek marka degeri olan esya kullanmakdan hoslanir bense ülkeme deger katan kendi vatanimizda üretilen isimi gorebilecek esyalari kullanmakdan hoslaniyorum Ado hocam yerli olmasindan haz duyuyorum elimden geldigince herkezede tavsiye ediyorum anlatiyorum bence en cok ihtiyacimiz olan seylerden biri bu ülkemize sahip cıkmalıyız sevmeliyiz kuru kuruya sevgi olmamali bu zararim olacagni düsünunmuyorum asla olsada umrumda olmaz.Ben raziyimSize de Bravo. Ben bilerek yorumsuz yayınladım
Şerifoğullarını bilmiyorum da hoşverler varRizede şerifoğulları vardı beyaz eşya satarlardı yıllar önce ..duruyorlar mı acaba ?. /tabi ben 80 lerden bahsediyorum..)..
Bu nedenle çok taşlanırız bizler.Bazi insanlar cok yuksek marka degeri olan esya kullanmakdan hoslanir bense ülkeme deger katan kendi vatanimizda üretilen isimi gorebilecek esyalari kullanmakdan hoslaniyorum Ado hocam yerli olmasindan haz duyuyorum elimden geldigince herkezede tavsiye ediyorum anlatiyorum bence en cok ihtiyacimiz olan seylerden biri bu ülkemize sahip cıkmalıyız sevmeliyiz kuru kuruya sevgi olmamali bu zararim olacagni düsünunmuyorum asla olsada umrumda olmaz.Ben raziyim
Gurur duyuyorum ben almassam o almassa nasıl ilerleriz hocam.
Sonuna kadar katılıyorum hocam??? isterimki kazanan hem üretici hem satıcı hemde son kullanicı olsun ülke olarak biz kazanalım.Bu nedenle çok taşlanırız bizler.
Hatırlıyorum da, Dh de bir konu açmıştım, ara ara hatırlar yazarım burada ''Yerli Markalara olan Düşmanlık Hakkında'' diye başlık atmış ve DH nin şımarık çocuk camiasının neden Yerli ürünlere bu derece düşman olduğunu sormuş, yerli üretimin ne olduğu, Yerliliğin gerçek kavramı üzerine ciddi anlamda çoook uzun yazılar yazmış ve inanılmaz tepkiler almıştım.
Çok üzülmekle birlikte elimden geldiğince de fikirlerimi savunmaya devam etmiştim.
Elbette bizler de burada çok acımasız eleştirilerde bulunuyoruz ancak bu asla bir marka veya firmayı taşlamaya, karalamaya yönelik olmaz. Gerçekten vatandaşı mağdur eden markaları masaya yatırırız.
Ancak samimiyetle defalarca da yazmışımdır ki o VESTEL in fabrikalarını her gezdiğimde ve her seferinde tüylerim diken diken olmuştur.
Sevmeyeni çoktur ama Ahmet Nazif Zorlu ya, Koş gurubuna ve daha nicelerine ''helal olsun'' derim ben göğsümü gere gere
Sonuna kadar katılıyorum hocam??? isterimki kazanan hem üretici hem satıcı hemde son kullanicı olsun ülke olarak biz kazanalım.
Şerifoğullarını bilmiyorum da hoşverler var
Ne alâka bilemedim ama siz 80 lerden bahsedince aklıma, Eskişehirde ilk defa açılan ESNAF SARAYI geldi.doğrudur.. hiçbirşey yerinde kalmıyor maalesef... teşekkür ederim cevap için...
Ne alâka bilemedim ama siz 80 lerden bahsedince aklıma, Eskişehirde ilk defa açılan ESNAF SARAYI geldi.
Çocuktum, 9-10 yaşındaydım ve hayatımda ilk defa Yürüyen Merdiven görmüştüm, Heeey gidi, o duruyor mu acaba?