Maksimum 1000 tl ye kadar elektrikli süpürge önerisi

0 Çevrimdışı

01halil

Yeni Üye
14 Eki 2019
51
35
Merhaba iyi forumlar, önümüzdeki günlerde indirimler yağacak gibi görünüyor bizim klasik Fantom miadını doldurdu.Bende 1000 lira civarı aşağısı olsa daha iyi olur süpürge alacağım inşallah.İstedigim özellikler var onları yazayım kullanan yada bu konuda tecrübeli olan arkadaşlardan yardım istiyorum.
1.Toz torbalı olmalı.
2.Desibel max. 72 olacak şekilde
3.Turbo başlığı önemsiyorum yakın zamanda misafirimiz gelecek kedi kendisi turbo önem arzediyor
4.1000 watt üzeri olmamali nadir de olsa var piyasada.
Umarım bu özelliklere bu fiyata bulunur

istanbul Çevrimdışı

istanbul

Süper Üye
7 Kas 2019
1,076
Evcil Hayvan Tüyleri İçin Alınabilecek Elektrikli Süpürge

İşte evcil hayvan besleyenlerin kullanabileceği ve özellikle tüye alerjisi olanlara önerilebilecek elektrikli süpürge.

Cat & Dog Powerline 1200W Elektrikli Süpürge

Miele-C3-Cat-Dog.jpg

Kedi ve köpek gibi evcil hayvan besleyenler için
tasarlanmış olan Cat & Dog Powerline modeli tam 1200 Watt gücünde ve kendi sınıfında Miele Cat & Dog serisinin en ucuz olanı. 1200 Watt olsa da başlıkların özel dizaynı nedeniyle 2000 Watt’a eş değer çekim sağlıyor. Çekiş gücü kuvvetli, koltuk aralarına sıkışmış tüyleri uygun uçları kullanarak kolayca çekebilirsiniz. Turbo başlık halılarda hiç toz tüy bırakmıyor. Paketin içerisinden çıkan 6 farklı uçla, perdelerden mobilyalara kadar her şeyin tozunu almak mümkün. Bu elektrikli süpürgenin 11 metre erişim çapı olduğu için evi tek prizde süpürme imkanı sunuyor. Tekerlekleri yağ gibi kayıyor. Emiş gücü çok yüksek olmasına rağmen hiç yorulmadan tüm evi temizlersiniz. Ayrıca oldukça sessiz çalışıyor. İçeri aldığı havadaki alerjenleri dışarı bırakmaz. Özellikle alerjik bünyeler için böylesi bir torbalı süpürge şart.

0 Çevrimdışı

01halil

Yeni Üye
14 Eki 2019
51
35
Neden toz torbalı tercih ediyorsunuz acaba?
Bu durumla ilgili makale, yorumlar okudum bolca şöyle ki toz torbalı olanlar dışarı toz vermeme konusunda daha iyi ayrıca torbayi dolunca alıp atıyorsun toz pislikle muhatap olmuyorsun belki de en önemlisi sanırım filtreyle alakalı uzun süreli kullanımda çekim gücünün düşmesi

Hocam ben 1000 lirayı aşamam bu ürün rakipsiz ama fiyatı da öyle istanbul istanbul

oXyGeN Çevrimdışı

oXyGeN

Aktif Üye
25 May 2018
364
Bu durumla ilgili makale, yorumlar okudum bolca şöyle ki toz torbalı olanlar dışarı toz vermeme konusunda daha iyi ayrıca torbayi dolunca alıp atıyorsun toz pislikle muhatap olmuyorsun belki de en önemlisi sanırım filtreyle alakalı uzun süreli kullanımda çekim gücünün düşmesi
Dışarı toz vermeme olayı aslında cihazdaki son filtrenin filtreleme kapasitesi ile ilgili birşey. Örneğin hepa 13 filtre tozların min % 99.95 ini yakalıyor. Boşaltma esnasında etrafına toz saçmayan modellerde mevcut. Kaliteli bir ürün aldıktan sonra Uzun sureli kullanımda filtre bakımlarını düzenli yapıldıkça kullanımdan kaynaklı bir miktar düşme olsada ciddi bir problem olmayacağı kanısındayım

F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
780
İyi bir şey alın 20 küsur yıl kullanın.
Arçelik (Sanyo patentli) 20 yılı geçti hala çalışıyor.

Muhammet Sarıçam Çevrimdışı

Muhammet Sarıçam 

Süper Üye
20 May 2018
751
34
Bana göre süpürge işi Rowenta’nın.
Annem yıllardır kullanıyor. Eşim de Rowenta aldı. Halıyı kaldırıp götürür.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
Evcil Hayvan Tüyleri İçin Alınabilecek Elektrikli Süpürge

İşte evcil hayvan besleyenlerin kullanabileceği ve özellikle tüye alerjisi olanlara önerilebilecek elektrikli süpürge.

Cat & Dog Powerline 1200W Elektrikli Süpürge

Miele-C3-Cat-Dog.jpg

Kedi ve köpek gibi evcil hayvan besleyenler için
tasarlanmış olan Cat & Dog Powerline modeli tam 1200 Watt gücünde ve kendi sınıfında Miele Cat & Dog serisinin en ucuz olanı. 1200 Watt olsa da başlıkların özel dizaynı nedeniyle 2000 Watt’a eş değer çekim sağlıyor. Çekiş gücü kuvvetli, koltuk aralarına sıkışmış tüyleri uygun uçları kullanarak kolayca çekebilirsiniz. Turbo başlık halılarda hiç toz tüy bırakmıyor. Paketin içerisinden çıkan 6 farklı uçla, perdelerden mobilyalara kadar her şeyin tozunu almak mümkün. Bu elektrikli süpürgenin 11 metre erişim çapı olduğu için evi tek prizde süpürme imkanı sunuyor. Tekerlekleri yağ gibi kayıyor. Emiş gücü çok yüksek olmasına rağmen hiç yorulmadan tüm evi temizlersiniz. Ayrıca oldukça sessiz çalışıyor. İçeri aldığı havadaki alerjenleri dışarı bırakmaz. Özellikle alerjik bünyeler için böylesi bir torbalı süpürge şart.
benimde evde köpek var bu yüzden emektar bekoyu değiştirmeyi düşünüyorum.dediğiniz süpürge çok güzel fakat malum fiyatıda çok tuzlu daha uygun öneriler bekliyorum param olsa mıeleden şaşmam ama maalesef piyasa çok kötü işler iyi değil mecburen ucuz ürünlere yöneliyorum.

Kisuke Urahara Çevrimdışı

Kisuke Urahara 

Aktif Üye
21 Mar 2019
434
bilgi amaçlı tekrar buraya da yazayım MİELE SÜPÜRGE , maşallahı var.

Zamanında çok araştırdım ve annemlere aldık 7-8 aydır kullanıyoruz. Sessiz ,orta ayarda bile yapamıyorsunuz yapışıyor. Düşük seviye yetiyor.

fiyatı baya pahalı şimdi 1900 tl filan .

(cat&dog yok ayrıca :)). Kendi evime alamadım artık alamam çok pahalı :)

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
bilgi amaçlı tekrar buraya da yazayım MİELE SÜPÜRGE , maşallahı var.

Zamanında çok araştırdım ve annemlere aldık 7-8 aydır kullanıyoruz. Sessiz ,orta ayarda bile yapamıyorsunuz yapışıyor. Düşük seviye yetiyor.

fiyatı baya pahalı şimdi 1900 tl filan .

(cat&dog yok ayrıca :)). Kendi evime alamadım artık alamam çok pahalı :)
eskiden orta gelirliydim ama kaliteli ürünler alabiliyordum ama son 2 yıldır türk parası kuşa döndü.eve me servisini çağırdım keşif için klima alacaktım fiyatları görünce şok oldum gittim ucuz yolllu fujıplus aldım.şimdi süpürge lazım beko toz torbasız artık iyi çekmiyor malum köpek olduğu için halıya yapışan kılları almıyor.miele bende baktım gönül ister onu alayım fakat güç yetmiyor bizi bu hale getirenlere yazıklar olsun.

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
780
Altında koskocaman Sanyo yazıyor. ?
Daha öncekiler Siemens idi.
2100 - 2200 çamaşır makineleri Siemens idi.
Bulaşık Makinem arçelik yazsada Whirpool gibi.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
benim beko toz torbasız süpürgede sözde türk malı diye aldık ama made ın chıne yazıyor.

F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
780
Arçelik 'de ben hiçbir zaman yerli malı görmedim.
Patentleri ile üretim yaptığı markalar.
Daıkın.
Sanyo.
Siemens.
LG.
Whirpool.
Gorenje.
Küçük ev aletleri de komple çinli.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şimdide LG ile mahkemelik olmuşlar.
70 yıllık firma hiçbir şeyi yok.
https://m.dunya.com/ekonomi/lg-arcelik-ve-bekoya-patent-davasi-acti-haberi-454113

Geri
Üst Alt