Badanadır boyadır, tadilattır tamirattır, arabanın ıvırı kıvırıdır, milletin tatil derdidir derken eylüle kadar kaytarırım acımam. Yoklamaya imza attıracak birini bulurum illa ki. Şaka maka yutamayacağım projelere soyundum diye düşünmüyor değilim ara ara.
abim yazsana pırojelerini merak ettimBadanadır boyadır, tadilattır tamirattır, arabanın ıvırı kıvırıdır, milletin tatil derdidir derken eylüle kadar kaytarırım acımam. Yoklamaya imza attıracak birini bulurum illa ki. Şaka maka yutamayacağım projelere soyundum diye düşünmüyor değilim ara ara.![]()
Bi plaka atlantik çamabim yazsana pırojelerini merak ettim![]()
![]()
hihi bunu alo abim okusa senden kodçözücüde isterdi adını unuttumm enigmadı sankiBi plaka atlantik çam
Bi plaka beyaz
Bi plakaya yakın da tükandaki zibiller (çekmece içi ve raflara)
Hipaş plastikten çekmeceli kutular, kasalar avadanlık setleri vesaire
Muhtelif şalt malzemeleri ve vesair oyuncaklar...
Naapılır ki bunlarla![]()
Sıpanın bilgisayarında otomatik kedi varıdı, bi şeyler cızıktırdım, bi ara bi render alır koyarım buraya.hihi bunu alo abim okusa senden kodçözücüde isterdi adını unuttumm enigmadı sanki![]()
Hesabında uyarı yok yanlışın olmasın.?Bana uyarı gelmiş üstten. Zaten forumu canlı tutan bir kaç kişiyiz. Temmuz başları bir kaç kişiye yazılım desteği verdim çoktandır yazmıyorum yazılım talep konularına. Admin arkadaşlar bence uyarı işi hakaret siyaset aşırı din konularına yapılmalı.
çoşkun kim abimforum bordunda banada böyle bir uyarı var çoşkun forumu kenelermi bastı neböyle bir talepte,de bulunmadım
Merhaba osmanke,
Yazılım talebi yaparken birden fazla konuya yazmayın.!
Bu uyarıyı dikkate almayan kullanıcıların hesabı kapatılır Forum kuralları için buraya tıklayınız
Evet yazılım talebi yaparken fazla konuya yazmayın uyarısı. Eğer otomatik ise sorun yok. Ama emeğe rağmen uyarı geliyorsa bence sıkıntı çünkü heves kırar şefim.bunumu diyosunuz abiler bence iyi olmuş uyarı eline sağlık çoşkun abim
![]()