Magbox Federal Sıfırlama veya Yazılım Yükleme

ismai.l Çevrimdışı

ismai.l 

Aktif Üye
28 Haz 2021
81
Merhabalar
Elimdeki Magbox federal cihazın ayarlarını kurcalarken kumanda tuşlarının fonksiyonunu değiştirebileceğim bir menüye girdim çıkış da yaptırmadı o menüden, dolayısıyla tüm tuş fonksiyonu için tek bir tuşa bastım çıkış yapabilmek adına fakat işler karıştı şu an kumandanın diğer tuşları çalışmıyor sadece benim bastığım tuş farklı farklı yerlere giriyor kapatıp açıyor vs. Her hangi bir sıfırlama tuşu/deliği bulamadım cihazın üstünde. Yazılım araştırdım onu yüklemek için de weko kumanda gerektiğini öğrendim o da elimde yok.
Başka aynı tip kumanda denedim hiç çalıştırmadı, aynı cihazdan iki adet var elimde diğeri kullanılmadı, onun kumandasını deneyeyim dedim sonuç yine aynı. Bu sefer cihazı değiştirdim kullanılmamış cihazı taktım işin garip kısmını söylüyorum o cihazda aynı şekilde tepki verdi iki kumandada da tek bir tuş işlev görüyor acaba dedim alıcı gözü ile mi alakalı onu da değiştirdim sonuç yine aynı. İkinci cihaz nasıl öyle oldu hiç bir fikrim yok.

Yazılım için weko kumanda şart mıdır?

IMG_0586.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Şimdi gördüm daha maalesef :bilmiyom
weko kumandayı kendi sitelerinden biliyorum,ne özelliği var anlamış değilim, bende 8in1 kumanda var hep onu kullandım yazılım atarken veya yeni yazılımla çalıştırırken.
Bu arada hem orijinal hem weko kumanda ,tuşlar aynı ,yerleri değişik sadece :) M memoli1478 ne dersin bu konuda :alala

weko.webp

Geri
Üst Alt