Mehmet Atmaca Elektronik Üretimi TV'lerde açılış logosunu değiştirmek oldukça basit. Öncelikle bir adet USB disk'i TV'ye takıp MENU 6686 ile servis menüsüne giriyoruz, ardından General Setting bölümünden İmport/Export kısmından Logo Export ile logoyu dışa aktarıyoruz, Usb\Config\logo.jpg olarak 1366x720 çözünürlükte gelmiş bana. 1080p Full HD TV'ye neden 720p açılış logosu yaptıkları da bilinmez. Çözünürlüğü değiştirmeyi denemeden aynı çözünürlükte daha doğrusu aynı dosyayı düzenleyerek kendime göre bir açılış ekranı oluşturdum. Bembeyaz açılış ekranından daha güzel oldu bence, ardından onu yine aynı yerde logo.jpg olarak kaydedip bu sefer aynı menüden "Logo Import" kısmına gelerek logoyu içe aktardım ve yeni açılış ekranı karşımda Amatör bir şekilde çektiğim videoyu ekledim.
Ben Fenoti marka FN43250 model 506 anakartlı Android-Smart özellikli TV'de yaptım. Onvo, Nordmende, Saba modellerinde de tamamen aynı şekilde yapılıyor. 706 model anakartlarda Otel Modu kısmından da Logo İçe/Dışa aktarılabiliyor. 506 Anakartlarda bu özellik yok. Servis menüsünden tarif ettiğim şekilde yapılıyor. 508 Anakartlarla ilgili bir fikrim yok.
Orijinal Fenoti TV Açılış Ekranı
Kendime yaptığım yeni açılış ekranı
Nasıl Yapıldığına Dair Video:
506 anakart için sıralı kanal listesi 10.03.2022 güncel
Ben Fenoti marka FN43250 model 506 anakartlı Android-Smart özellikli TV'de yaptım. Onvo, Nordmende, Saba modellerinde de tamamen aynı şekilde yapılıyor. 706 model anakartlarda Otel Modu kısmından da Logo İçe/Dışa aktarılabiliyor. 506 Anakartlarda bu özellik yok. Servis menüsünden tarif ettiğim şekilde yapılıyor. 508 Anakartlarla ilgili bir fikrim yok.
Orijinal Fenoti TV Açılış Ekranı
Kendime yaptığım yeni açılış ekranı
Nasıl Yapıldığına Dair Video:
506 anakart için sıralı kanal listesi 10.03.2022 güncel
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: