Hb teşekkürler
Youtube yi giremiyorum araştırmalarıma göre güncel sürüm olması gerekiyomuş die biliyorum sıkıntımız bu
Ne gibi sıkıntı olabilir ado ustam ?Ben size yazılım erişimi sağlarım lakin maalesef söz konusu MB9X olduğunda çözüm %100 garanti değil
Ado ustam cvp yazmadınız ?Ne gibi sıkıntı olabilir ado ustam ?
Ne gibi sıkıntı olabilir ado ustam ?
Yani diyosunuz ki bana kalırsa hiç uğraşmayın durduk yere tv nizden olmayın''Ne gibi?'' nin cevabı 2 şıktır, ya sorun çözülmez, ya sistem çöker
9X ci bütün kardeşlerime, arkadaşlarıma aynı tavsiyede bulunuyorum bakın şu an bir yazılım hazırladım bir kardeşime paylaşmak üzereyim, Sorunluluk tamamen kendisindeYani diyosunuz ki bana kalırsa hiç uğraşmayın durduk yere tv nizden olmayın
hayırlısı olsun inş bi gün çökmeyecek yazılım denk gelir inş9X ci bütün kardeşlerime, arkadaşlarıma aynı tavsiyede bulunuyorum bakın şu an bir yazılım hazırladım bir kardeşime paylaşmak üzereyim, Sorunluluk tamamen kendisinde
hayırlısı olsun inş bi gün çökmeyecek yazılım denk gelir inş
O konuda haklı olabilirsiniz aynı akıllı telefonlar gibi sürümü gelmeyince donmaya kasmaya başlıyo onun gibi ben tv yi 2013 kasım ayında almıştım malum üzerine kaç model çıktı firma uğraşmayabilir...Aslında anakart üzerindeki konponentlerin donanım yeterliliği ile ilgili bir durum, biliyorum çok eski üretimler değil, lakin yine de bu anakartlar sahaya sürüleli günümüzx üretim koşulları gereği çoooook zaman geçti, Onların üretildiği zamanki koşullar ile günümüz koşulları uyuşmuyor maalesef.