LÜTFEN YARDIM MB95 YAZILIM

asistan88 Çevrimdışı

asistan88

Yeni Üye
27 Mar 2018
8
35
Abilerim sizden ricam olacak nereye baktıysam bulamadım 40pf7070
(V.2.2.4f) (MO) mb95 güncel yazılım lazım yardımcı olurmusuz lütfen...

img_1612-jpg.jpg

asistan88 Çevrimdışı

asistan88

Yeni Üye
27 Mar 2018
8
35
Hb teşekkürler
Youtube yi giremiyorum araştırmalarıma göre güncel sürüm olması gerekiyomuş die biliyorum sıkıntımız bu ☹️

asistan88 Çevrimdışı

asistan88

Yeni Üye
27 Mar 2018
8
35
9X ci bütün kardeşlerime, arkadaşlarıma aynı tavsiyede bulunuyorum bakın şu an bir yazılım hazırladım bir kardeşime paylaşmak üzereyim, Sorunluluk tamamen kendisinde :)
hayırlısı olsun inş bi gün çökmeyecek yazılım denk gelir inş

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
hayırlısı olsun inş bi gün çökmeyecek yazılım denk gelir inş

Aslında anakart üzerindeki konponentlerin donanım yeterliliği ile ilgili bir durum, biliyorum çok eski üretimler değil, lakin yine de bu anakartlar sahaya sürüleli günümüzx üretim koşulları gereği çoooook zaman geçti, Onların üretildiği zamanki koşullar ile günümüz koşulları uyuşmuyor maalesef.

asistan88 Çevrimdışı

asistan88

Yeni Üye
27 Mar 2018
8
35
Aslında anakart üzerindeki konponentlerin donanım yeterliliği ile ilgili bir durum, biliyorum çok eski üretimler değil, lakin yine de bu anakartlar sahaya sürüleli günümüzx üretim koşulları gereği çoooook zaman geçti, Onların üretildiği zamanki koşullar ile günümüz koşulları uyuşmuyor maalesef.
O konuda haklı olabilirsiniz aynı akıllı telefonlar gibi sürümü gelmeyince donmaya kasmaya başlıyo onun gibi ben tv yi 2013 kasım ayında almıştım malum üzerine kaç model çıktı firma uğraşmayabilir...

Geri
Üst Alt