Sota Root Katılım 6 Mar 2016 Mesajlar 24,590 31 Ocak 2026 #15 HBPLUS' Alıntı: Telefonun ışığı çok güçlü değil ve anten veya birşey bağlı değildi. Birşey göremedim ekranda. Genişletmek için tıkla ... yazılım kaynaklı yada kart arızalı
HBPLUS' Alıntı: Telefonun ışığı çok güçlü değil ve anten veya birşey bağlı değildi. Birşey göremedim ekranda. Genişletmek için tıkla ... yazılım kaynaklı yada kart arızalı
HBPLUS Aktif Üye Katılım 11 Ara 2025 Mesajlar 50 Yaş 37 1 Şub 2026 #16 Sota' Alıntı: yazılım kaynaklı yada kart arızalı Genişletmek için tıkla ... Kurtarma yazılımı işe yaramadı. Full yazılım talebime de arka ızgarada ışık var mı diye kontrol et demişti trol usta
Sota' Alıntı: yazılım kaynaklı yada kart arızalı Genişletmek için tıkla ... Kurtarma yazılımı işe yaramadı. Full yazılım talebime de arka ızgarada ışık var mı diye kontrol et demişti trol usta
teraspy TFC Team Katılım 26 Kas 2018 Mesajlar 23,527 Yaş 66 1 Şub 2026 #17 HBPLUS' Alıntı: Diğer konuda Cevap yazdım size. Buradan da belirteyim. Arka ızgarada bir ışık görünmüyor odanın ışığını kapattım göremedim. Sorun ledler mi o zaman? Genişletmek için tıkla ... Ledler değişecek ,ışık gelmiyorsa tek bakılacak yer led'ler By_Trol ne dersin
HBPLUS' Alıntı: Diğer konuda Cevap yazdım size. Buradan da belirteyim. Arka ızgarada bir ışık görünmüyor odanın ışığını kapattım göremedim. Sorun ledler mi o zaman? Genişletmek için tıkla ... Ledler değişecek ,ışık gelmiyorsa tek bakılacak yer led'ler By_Trol ne dersin