- 23 Kas 2017
- 20,965
Logitech G213 RGB Aydınlatmalı oyuncu klavyesi, 298 TL!
Kargo ücretsiz, satıcı Amazon Türkiye'dir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Merhaba. Bugün aynı klavyeyi amazon.tr den 258tlye aldım. Klavye türkçe karakterli mi acaba ?
Merhaba. Bugün aynı klavyeyi amazon.tr den 258tlye aldım. Klavye türkçe karakterli mi acaba ?
Teşekkür ederim. Umarım öyledir Tabii ki çekerim. Hatta bir de şunu atayım hazır varkenGelince karanlıkta üstten çekilmiş bir görselini atabilirseniz sevinirim.
Teşekkür ederim. Umarım öyledir Tabii ki çekerim. Hatta bir de şunu atayım hazır varken
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yok maalesef ortam güzel ya RGB aydınlatma renk ve parlaklık değişebiliyor. Öyle fotoğraf için ayarladım sadeceTercih sizin elbet ama imkan varsa subwoofer'ı aşağıya alın derim.
Loş bir ortam olmuş fakat gözü yoracağını düşünüyorum.
Gelince karanlıkta üstten çekilmiş bir görselini atabilirseniz sevinirim.
Buyrun ? Mouse ile senkronize edemedim bir türlü ama bu canımı sıktı biraz
Evet bayağı hoş duruyor. Malzeme kalitesi ve his olarak da çok güzel Logitech konuşturuyoruz yine kalitesini. Her yere baktım ama maalesef çözemedim. Normalde fare ve kalvyeyi seçip senkronizasyon ayarını açınca olması gerekiyor fakat bende olmuyor bir türlü. Audio visualizer modunu açınca birlikte çok güzel çalışıyorlar ama. Sadece normal rgb modunda olmuyor çözemedim.Güzel. Tam beklediğim gibi.
Sıra gelirse almayı düşünüyorum, akşam vakti iyi iş görüyor.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
RGB için bu sayfaya bir bakın derim.
Evet bayağı hoş duruyor. Malzeme kalitesi ve his olarak da çok güzel Logitech konuşturuyoruz yine kalitesini. Her yere baktım ama maalesef çözemedim. Normalde fare ve kalvyeyi seçip senkronizasyon ayarını açınca olması gerekiyor fakat bende olmuyor bir türlü. Audio visualizer modunu açınca birlikte çok güzel çalışıyorlar ama. Sadece normal rgb modunda olmuyor çözemedim.
Baktım aslında çok basit bakın ss alarak göstereyim.Bende RGB Logitech ürünü olsa bakacağım ama uygulamanın ayarlarına iyice baktınız mı?
Malum, arayüzü biraz kullanışlı değil.
Baktım aslında çok basit bakın ss alarak göstereyim.
Sağ alt kısım da fare ve mouse var onları seçip senkroniasyona basınca direkt olması gerekiyor. İnternette bir kaç video izlmeiştim ve bu şekilde oluyordu. Aaraştırdığım forumlarda da aynı şekilde bahsediliyor. Dediğim gibi audio visualizer modunda çalışmasa diyeceğim ki bozuk ama değil
Maalesef saydıklarınız da dahil sanırım her şeyi yaptım Cidden çok sinir bozucu bir durum Biraz daha kurcalayacağım inşallah çözerim, olur da çözer isem buraya da yazarımFareyi çıkartıp farklı USB portuna takmayı denediniz mi?
Sistemi kapatıp farklı USB portuna fareyi bağlayın, sonra da RGB yi deneyin?
Olmadı yazılımda Fare ilgii kısma girin orada bir seçenek var mı bakın derim.
Sürücü silip yeniden yüklemek aklıma geliyor ama sonucu değiştirir mi emin değilm.