limitim 2900-3000 tl 4k 43 alınacak tv önerirmisiniz

N Çevrimdışı

nonameone

Yeni Üye
7 Nis 2019
15
33
merhaba televizyonum arızalandı en hızlı bir şekilde önerilerinizi bekliyorum

SAMSUNG UE 43NU7100 43'' 109 4K UHD SMART TV,DAHİLİ UYDU ALICI 2800 tl

bu televizyonlardan hangisini alsam yardımcı olurmusunuz

Son düzenleme:
muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
Uh610v bizim köyde var ama biraz eskidi heryerde bulmak zor. Bu fiyatlara lg almak yerine samsung 43 nu 7100 almak daha mantıklı. Lg türkiye servisi vasat. Samsung almak bence daha avantajlı. Lg nin smartı fazla güncellenmiyor ve zamanla kasma yapmaya başlıyor. Benim favorim 43NU7100

D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810
Uh610v bizim köyde var ama biraz eskidi heryerde bulmak zor. Bu fiyatlara lg almak yerine samsung 43 nu 7100 almak daha mantıklı. Lg türkiye servisi vasat. Samsung almak bence daha avantajlı. Lg nin smartı fazla güncellenmiyor ve zamanla kasma yapmaya başlıyor. Benim favorim 43NU7100
Hocam hangi servis vasat değil ki samsung servisi de lg servisi de benim gözümde aynı zira samsungu mahkemeye vermeye hazırlanıyorum. Yıllardır kullandığım lg 55lb670v model tv var kaç yılı olduğunu hatırlamıyorum fakat 4k tvler o zaman yeni üretime başlamıştı son güncellemeyi 2 ay önce aldım ve güncel tüm smart uygulamalar sıkıntısız çalışıyor güncelleme konusunda bir sorun yok yani

N Çevrimdışı

nonameone

Yeni Üye
7 Nis 2019
15
33
lg de ips panel dışında va panel üretmiyordur umarım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

LG, giriş seviyesi 4K televizyonlarında RGBW diye bir panel kullanıyormuş. Bunu malesef sipariş kargoya verildikten sonra keşfettim. Normalde bir piksel, R (kırmızı), G (yeşil) ve B (mavi) alt piksellerinden oluşur. Ancak RGBW panelde bir de W (beyaz) alt pixel var, ve bu W alt pikseli birbirine komşu rgb pikselleri tarafından paylaşılıyor. Normal bir panelde 4k adet rgb bulunurken, rgbw panelde 3k adet rgb bulunuyor. Bu tv 4k mı değil mi anlamış değilim. Ama bundan daha büyük bir sorun, rgbw panellerin renkleri tam doğru vermemesi. Açıkçası mağazada gördüğümde bu tv'nin renkleri hoşuma gitmişti, ama evde bir haftadır tv'yi izliyorum ve renklerdeki kayıklık beni biraz rahatsız ediyor. Bu rahatsızlık daha çok tv yayını izlerken oluyor, film izlerken değil.

Alıntı başka bir sitedeki yorum alışveriş yapmış almış bir vatandaş NE KADAR DOĞRU

Son düzenleme:
muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
Hocam hangi servis vasat değil ki samsung servisi de lg servisi de benim gözümde aynı zira samsungu mahkemeye vermeye hazırlanıyorum. Yıllardır kullandığım lg 55lb670v model tv var kaç yılı olduğunu hatırlamıyorum fakat 4k tvler o zaman yeni üretime başlamıştı son güncellemeyi 2 ay önce aldım ve güncel tüm smart uygulamalar sıkıntısız çalışıyor güncelleme konusunda bir sorun yok yani
Samsung'un servisi lg nin yerinde iyidir hiç merak etme. 2017 üretim 610v tv 3 kere güncelleme aldı en son güncellemesinde smart arayüzü kasma yapmaya başladı

D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810
Samsung'un servisi lg nin yerinde iyidir hiç merak etme. 2017 üretim 610v tv 3 kere güncelleme aldı en son güncellemesinde smart arayüzü kasma yapmaya başladı
var mı video ? paylaşım yaparsan herkes görsün. Tevizyonun tam kodunu yazarsan biz de bakarız hangi yıl hangi ay üretim olduğuna kaç kez yükseltme aldığına.

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
var mı video ? paylaşım yaparsan herkes görsün. Tevizyonun tam kodunu yazarsan biz de bakarız hangi yıl hangi ay üretim olduğuna kaç kez yükseltme aldığına.
Tv köyde ben ankaradayım. Arayüzde dolanırken ufak ufak kasıyo akıcı geçmiyo 3 tane güncelleme yaptık daha güncelleme bulmadı

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hımm,birde vestelin 2013-14 üretimi tvlere laf söylüyorlar ,demek 2017 üretimi tv 3 güncelleme aldı , hemde LG ,bunu okuduğum iyi oldu sevgili muratala53 :)

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
Hımm,birde vestelin 2013-14 üretimi tvlere laf söylüyorlar ,demek 2017 üretimi tv 3 güncelleme aldı , hemde LG ,bunu okuduğum iyi oldu sevgili muratala53 :)
Geçtiğimiz yaz güncellemelerini yaptım 3 tane webos 3.5 e geçti ses barı yan dik oldu en bariz farkı oydu. Gittiğim zaman bakacam güncelleme varmı diye ama umudum yok son güncellemesini yaptıktan sonra eski akıcılığı kalmadı. Kanal listesi desen ayrı bela uğraşılmaz lg tvlerle

Geri
Üst Alt