B
beyzabetül
Aktif Üye
- 24 Tem 2018
- 472
tv yi eylül ayında almıştım.ilk başta bu durumu pek önemsemiyordum.sadece kanal geçişlerinde farkediyordum.ama netflixte film izlerken özellıkle karanlık sahnelerde bariz belli oluyor.bu durum bayağa canımı sıkmaya başladı.ve netflixde ve diğer izlediğim vieolarda ses bayağa yetersız çıkıyor.özellıkle konuşma sahnelerını anlamıyorum.sesi yüksek tutunca bu seferde hareket sahnelerınde ses yüksek çıkıyor.tv yi eko moduna aldığımda ışık sızması azalıyor lakin bu sefer de renkler canlılık hoşuma gitmiyor.genelde bebn tv yi canlı yada spor modunda izliyorum.başka yapabileceğim ayarlar varmı?servis tvyı kurarken 6 ay içersinde değiştırebileceğimi söylemişti.bu ışık sızması bütün lg tvlerde oluyor mu yani yine aynı modelle değişim yapsam aynı durumla karşılaşırmıyım?
diğer bir sorunda tv nin tam karşısında canlı ve net gözükürken yanlardan bakınca görüntünün matlaşması.bu sizce normal durum mu?
diğer bir sorunda tv nin tam karşısında canlı ve net gözükürken yanlardan bakınca görüntünün matlaşması.bu sizce normal durum mu?