LG42620S yazılım değiştirme

M Çevrimdışı

Mehmet ışık

Yeni Üye
20 Tem 2022
7
43
42LA620S yazılım eski kaldı yeni uygulamalar yulenmiyor app sitesi hep aynı uygulamalar var üst modellerin yazılımı yüklenir mi acaba android TV yazılımı veya webbos yazılımı ni yüklemek mümkün müdür

M Çevrimdışı

Mehmet ışık

Yeni Üye
20 Tem 2022
7
43
Tabi TV baz almak daha doru aslında ama günümüzde ekonomik olarak zor zamanlar ve cihazlar çok pahalandi

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Evet ama isteğiniz imkan dahilinde olsaydı hemen hemen arıza yapmayan cihazlar için herkes güncel bir yazılım atıp yoluna devam eder yenisini almazdı. Her geçen gün teknoloji ilerliyor. Ayni bağlamda eski olan mazi oluyor. O zamanın teknolojisinde şunu derdik vay be YouTube var TV de. Şimdi ise Disney plus arar olduk. Demem o ki herşeyin zamanı var ve doluyor.

M Çevrimdışı

Mehmet ışık

Yeni Üye
20 Tem 2022
7
43
Evet ama isteğiniz imkan dahilinde olsaydı hemen hemen arıza yapmayan cihazlar için herkes güncel bir yazılım atıp yoluna devam eder yenisini almazdı. Her geçen gün teknoloji ilerliyor. Ayni bağlamda eski olan mazi oluyor. O zamanın teknolojisinde şunu derdik vay be YouTube var TV de. Şimdi ise Disney plus arar olduk. Demem o ki herşeyin zamanı var ve doluyor.
Evet haklısınız buna aslında ekonomik ömür deniyor isteseler yıllar boyunca cihazlar arıza yapmazsa kullanılabilir olurdu benim demek istediğim şu tabi alırsın bı TV box olur benim eski bı tabletim vardı yazılımı 4.4 eski sürüm ve bunu 8.0 yaptık yapmışlar yani çalıştı da sorunsuz cecuklar eba ve zum a göremiyordu yani herşey ekonomik durum olsaydı hiç uğraşmadan yeni bı tablet al bitsin bir yeni tv 5000 den aşağı değil benim demek istediğim son çıkan olmasada bir önceki çıkan LG tv nin yazılımını kopyalayıp benim tabirimle bu eski sürüm yazılımı değiştirebilir miyiz yoksa yazılımı var güncelleme olarak tabi bu yeni sürüm degil

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Evet haklısınız buna aslında ekonomik ömür deniyor isteseler yıllar boyunca cihazlar arıza yapmazsa kullanılabilir olurdu benim demek istediğim şu tabi alırsın bı TV box olur benim eski bı tabletim vardı yazılımı 4.4 eski sürüm ve bunu 8.0 yaptık yapmışlar yani çalıştı da sorunsuz cecuklar eba ve zum a göremiyordu yani herşey ekonomik durum olsaydı hiç uğraşmadan yeni bı tablet al bitsin bir yeni tv 5000 den aşağı değil benim demek istediğim son çıkan olmasada bir önceki çıkan LG tv nin yazılımını kopyalayıp benim tabirimle bu eski sürüm yazılımı değiştirebilir miyiz yoksa yazılımı var güncelleme olarak tabi bu yeni sürüm degil
Olmaz sevgili mehmet, yazılımlar linuxtur,evet ,sorunsuz sürücüleri tanır linux ama son yazılımdaki değişiklikler ilk veya orta model tvlere uymaz.Bunu çeşitli nedeni vardır,en önemlisi donanımıdır,birini tanısa 5şini tanımayacak ve tv uçmuş olacak(tabiri caiz ise "çöp" demek).En iyisi güncel,ucuz yollu bir android box almak veya pc ve veya laptopu tvye bağlamak (evde genelde olur bu 2 alet) :)

M Çevrimdışı

Mehmet ışık

Yeni Üye
20 Tem 2022
7
43
Olmaz sevgili mehmet, yazılımlar linuxtur,evet ,sorunsuz sürücüleri tanır linux ama son yazılımdaki değişiklikler ilk veya orta model tvlere uymaz.Bunu çeşitli nedeni vardır,en önemlisi donanımıdır,birini tanısa 5şini tanımayacak ve tv uçmuş olacak(tabiri caiz ise "çöp" demek).En iyisi güncel,ucuz yollu bir android box almak veya pc ve veya laptopu tvye bağlamak (evde genelde olur bu 2 alet) :)
Evet mini pc Lee var olmadı öyle yapicaz yada TV box

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Tablet telefon gibi ürünlerin işlemcisi ile TV işlemcisi bir değil. Android cihaza versiyonu yüksek android atılabilir ama TV de bu işlem olanaksız gibidir. Misal şunu yapabiliyor duk, vestelin V1 versiyinlu ana kartına V3 yszikimi yükleyebilirim, yada farklı menüler. Ama ana kartı aynı bu cihazların. Bazılarına panel yazılımı uymadı uydurduk, bazıları çöktü. TV de kulalnilan işlemciler basittir ver çökmeye müsaittir

Barış Bayraktar Çevrimdışı

Barış Bayraktar 

Aktif Üye
23 Mar 2022
381
25
İlla ki DLNA vardır. Ekran yansıtın. Veya HDMI ile PC bağlayın.

Barış Bayraktar Çevrimdışı

Barış Bayraktar 

Aktif Üye
23 Mar 2022
381
25
Yansıtma yapıyorum ok mama gecikmeli oluyor ve bı zaman sonra donmalar ve kopmalar oluyor HDMI olarak pc baglantisida sürekli tak çıkar uğraştırıcı bir iş
Başka seçenek yok. :(

USB to HDMI dönüştürücü ile bir tablet de bağlayabilirsiniz. Kullanılmayan bir şeyse tak çıkar yapmazsınız.

Bir de çoklayıcı ile Prime Day'de 39 liraya Everest fareler var onları alırsınız uzaktan kontrol için.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt