Bizzat küçük televizyonum son 5 ay içinde 3. Besleme çöküşü yaşadı. Sonra bi tane piriz taktım , şansa mi bilinmez ama daha bozulmadı ?
Bunu üreticiye desen direk maliyet der ?
Halbuki her gün gereksiz zam yapıyor. Takta adam gibi zam yap dimi ?
İyi de ölçü o değil ki benim annemin babamın akrabamın evinde de hiç kırık TV yok ama hergün en az 1 eve panel kırık şikayeti üzerine kontrole gidiyorum . Onu geçtim sokaklarda yapılan kazı sonucu sitelerde fişe takılı elektronik cihazların zarar gördüğünü çok gördüm . Burda aslında ürünü alan kişi zamanı satın alıyor. Şahsen benim belediyeye yada elektrik dağıtım. Şirketiyle uğraşacak vaktim yok o yüzden kullanıyorum . Herkesin kendi tercihi
elimdeki veri olarak gayet de ölçüdür. Kendimde ve çevremde bir dünya cihaz çeşitli sebeplerden bozuldu 45 yıllık hayatım boyunca ama hiçbiri yüksek akım-voltajdan olmadı. İşin içinde olduğunuz için illa ki istatistik bilginiz vardır. Yoksa da tecrübenize dayanarak bir rakam verebilirsiniz. Arıza tipine göre dağılımlar kabaca nedir? Kalıbımı basarım akım koruyucu prizin çözdüğü tip arızaların sayısı panel ve led bar arızalarının yanında yok sayılacak kadar küçüktür.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ya bir de şu durum var. Bu koruyucu priz nanesini kullanmak şart ise ve aksi halde ürün riske girecek ve garanti dışı kalacak ise ürün spektlerine, kutusuna, kullanım kılavuzuna falan ÜRETİCİ doğrudan yazar ve herkes bilerek alır. Bir çok üründe "illa topraklı hatta kullanılmalıdır, aksi halde risk vardır, garanti dışı kalır" gibi ibareyi gayet güzel koyuyorlar. Koruyucu priz işi neden servisin keyfine kalıyor? üretici direkt yazsın o zaman, bilelim ona göre alalım. Ya da kombi klima kurulacaksa "falanca tip sigortalı elektrik hattı kurulumdan önce hazır olmalıdır" diyorlar mesela. Neden kurulum için randevu alınırken "akım koruma prizi temin edip hazır edin, yoksa gelmeyiz kurmayız" demiyorlar?
Ya işte her şey tamamen duygusal

Son düzenleme: