LG Tv uygulama açılmama sorunu

beyzabetül

Aktif Üye
Puan 43
Çözümler 0
beyzabetül
Arkadaşlar tvde bazı uygulamalar açılmıyor.daha önce bu sorunu ssıptv de yaşıyordum şimdi de youtubede yaşıyorum.ssiptv uygulamasını başlatmak istediğimde bomboş gri ekran kalıyordu.şimdi ise youtube de ekran siyah gözüküyoır bazende sadece youtubedekı vıdeoların çizgileri yanı içi bomboş youtube ekranı çıkıyordu.bu sorunu ancak silip tekrar kurunca düzeltebiliyorum.ama her defasında da bunu yapmak can sıkıcı.bazende tv yı açtığımda bekleyın smart uygulaması başlatılıyor yazısı çıkıyor.tv yi sıfırlasam düzelir mi yada bunun çözümü nedir ?

LG den anlamam ama ,genelde reset işe yarıyor,denemekte fayda var,tabii vestel gibi kanal listesi yedekleniyormu bilmiyorum :ok

LG den anlamam ama ,genelde reset işe yarıyor,denemekte fayda var,tabii vestel gibi kanal listesi yedekleniyormu bilmiyorum :ok
kanal listesini yedeklemeye gerek yok.kurulum yapılınca tekrarr kanallar çıkıyor :)sadece tv ye burdan öenrıyle 1-2 ayar yapmıştım.gerçi bir tanesi işe yaramamıştı :)
o yüzden düzelecekse sıfırlayabilirim

kanal listesini yedeklemeye gerek yok.kurulum yapılınca tekrarr kanallar çıkıyor :)sadece tv ye burdan öenrıyle 1-2 ayar yapmıştım.gerçi bir tanesi işe yaramamıştı :)
o yüzden düzelecekse sıfırlayabilirim
Denemeden anlaşılmaz ama genelde işe yarar,tabii ben sadece nacizane fikrimi yazdım sevgili beyzabetül,onay verip vermeme sana kalmış :)

Çalışma olabilir, TV yetersiz geliyor olabilir.
TV WebOS mu yoksa eski modellerden mi?

Sistem güncellemesi varsa yüklemeyi deneyin.
Olmadı LG'ye mail atın.
servisi yada müşterı hızmetlerini arasam bilgi verırler mi?
,tv nin fişini akşamdan çekiyorum.bir forumda okumuştum fişi çekılmemelı yazıyordu.bununla alakalı olabilir mi?sistem güncel

Elektrik kesilmesi ile fişin çelikmesi arasında fark yok bence bu sebep olamaz

servisi yada müşterı hızmetlerini arasam bilgi verırler mi?
,tv nin fişini akşamdan çekiyorum.bir forumda okumuştum fişi çekılmemelı yazıyordu.bununla alakalı olabilir mi?sistem güncel

Zannetmiyorum bir ilgisi olacağını.
Servisi arayın gelip baksınlar.

Geri
Üst Alt