L
lgkullanan
Yeni Üye
- 27 Mar 2021
- 7
- 44
Tamir edilebilmesine sevindim. Dediğiniz gibi yapayım. Adem Helvacı ‘a danışayım. Umarım cevap yazabilir. Tekrar teşekkür ederim.Led bar kaynaklı ledbarların değişmesi gerekli.İstanbul da Ledfix var bir araştırın fiyat alın. tv arka kapak görseli ekleyin. Adem Helvacı kulanılan led bar konusunda link verebilir. En azından led fiyatı kosunsunda bilgi sahibi olursunuz.Siz bile değiştirebilirsiniz. marka lg samsung phılıps olunca tamirciler fiyatı ikiye katlıyabiliyor.
Kusura bakmayın tekrar yazıyorum ama forumda yeni olduğumdan Adem Helvacı ‘ya nasıl mesaj atacağımı çözemedim. Profiline girince mesaj atma yeri bulamadım. Ne yapabilirim?Led bar kaynaklı ledbarların değişmesi gerekli.İstanbul da Ledfix var bir araştırın fiyat alın. tv arka kapak görseli ekleyin. Adem Helvacı kulanılan led bar konusunda link verebilir. En azından led fiyatı kosunsunda bilgi sahibi olursunuz.Siz bile değiştirebilirsiniz. marka lg samsung phılıps olunca tamirciler fiyatı ikiye katlıyabiliyor.
Araştırdığınız için ben teşekkür ederimAdem Bey bu kadar detaylı bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim,
40'' grubuna kadar ben de çok destekliyorum insanların kendi led barlarını kendileri değiştirmeleini lakin 55'' ve LGUstalarımın müsadesi ile bende ekleme yapıyım. Benimde tv de bu tip durum oluşmuştu sağolsun Adem Helvacı ustam led bar modelini söyledi bende internetten araştırdım buldum satın aldım. Kendim değiştirdim. El yatkınlığınız var ise fazladan işçiliğe para vermeyin derim. Sökmeside takmasıda çok kolay. Bir kaç video izlerseniz hata yapma olasılığınıda sıfıra indirirsiniz. Hasılı kelam pek tabi servis veya diğer elektronik tamiri işleri ile uğraşan ve çalışan ustalarımda emek karşılığı ücret alıyorlar ama bu zamanlarda tamir için ekstra 500 lira iyi para. Toru topu bir avuç vida söküp geri takacaksın. Ama anlamam bu işlerden diyorsan yukarda ustamın belirttiği gibi yetkili servis en sağlamı.
Kırılmaya fazlasıyla müsait.Çok hassas bir detay var burada zira dünyada en ince cam kesiti kullanılan panel bu. 0.2mm kesit.
Ben normalde elim yatkındır diye düşünürüm ama bu riske girmeyi göze alamadım. Şimdilik böyle kullansam bir sorun olur mu? Panele zarar verir mi?40'' grubuna kadar ben de çok destekliyorum insanların kendi led barlarını kendileri değiştirmeleini lakin 55'' ve LG
Çok hassas bir detay var burada zira dünyada en ince cam kesiti kullanılan panel bu. 0.2mm kesit.
Takdir ürün sahibinin elbette.
Hiç bir sorun olmaz zira aslında zaten panel ile bağlantısı dahi olmayan bir bölge orası. tek görevi aydınlatma yapmak o kadarBen normalde elim yatkındır diye düşünürüm ama bu riske girmeyi göze alamadım. Şimdilik böyle kullansam bir sorun olur mu? Panele zarar verir mi?