Lg tv ışık problemi

E Çevrimdışı

Exodia

Aktif Üye
24 Eki 2019
79
25
Arkadaşlar televizyonumuz Lg 42lb652v modeli. Yaklaşık 5 senelik bir televizyon. Tv nin tam ortasında resimde de göreceğiniz üzere bir parlama söz konusu. Bunun onarımı nasıl olur, maliyeti nedir? Ne kadar sürer? Sevgili Adem Helvacı Adem Helvacı hocam bu konuda beni bilgilendirebilirse Fethiye ye onun yanına getirmeyi düşünüyorum televizyonu.

IMG_20191201_165408.jpg
IMG_20191201_165420.jpg
IMG_20191201_165416.jpg

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Selamlar, Klasik ve kronik ve hatta epidemik arıza bu
Led chip hüzme kırıcı düşmesi sonucu chip direkt olarak ışığı polarizere veriyor o nedenle parlamayı görüyorsunuz. Vatandaşın ŞAPKA dediği o hüzme kırıcıların amacı ışığın direkt çıkış yönünü yanlara dağıtmak ve homojenizeye destek olmaktır.

TV etiket resmini paylaşırmısın rica etsem :ok

E Çevrimdışı

Exodia

Aktif Üye
24 Eki 2019
79
25
Selamlar, Klasik ve kronik ve hatta epidemik arıza bu
Led chip hüzme kırıcı düşmesi sonucu chip direkt olarak ışığı polarizere veriyor o nedenle parlamayı görüyorsunuz. Vatandaşın ŞAPKA dediği o hüzme kırıcıların amacı ışığın direkt çıkış yönünü yanlara dağıtmak ve homojenizeye destek olmaktır.

TV etiket resmini paylaşırmısın rica etsem :ok

IMG-20191201-WA0001.jpg

Buyur abi

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Teşekkürler abi
Günaydın, Led bar 180TL TÜRK LED BAR dan bize gelişi. Kargo hariç bedel, muhtemelen 12tl civarı tutar kargo. Ben sipariş giriyorum şimdi. Ali bey bu gümn sevk etse yarın elime ulaşır, en kötü kargo kaynaklı bi aksaklık ile Çarşamba elime ulaşır. Biz kötü senaryo ile Planlamamızı Çarşamba gününe yapalım o halde.

Benim için en erken Çarşamba uygundur.

Siz de kendi programınıza bakın, uygun bir zaman diliminde getirin tv yi, Birlikte söker takar yaparız ve alır gidersiniz :ok

E Çevrimdışı

Exodia

Aktif Üye
24 Eki 2019
79
25
Günaydın, Led bar 180TL TÜRK LED BAR dan bize gelişi. Kargo hariç bedel, muhtemelen 12tl civarı tutar kargo. Ben sipariş giriyorum şimdi. Ali bey bu gümn sevk etse yarın elime ulaşır, en kötü kargo kaynaklı bi aksaklık ile Çarşamba elime ulaşır. Biz kötü senaryo ile Planlamamızı Çarşamba gününe yapalım o halde.

Siz de kendi programınıza bakın, uygun bir zaman diliminde getirin tv yi, Birlikte söker takar yaparız ve alır gidersiniz :ok
Tamam abi çarşamba günü yanındayım o zaman

E Çevrimdışı

Exodia

Aktif Üye
24 Eki 2019
79
25

Abi yarın geliyorum o zama öğlen vakitlerine orda olurum sanırım Adem Helvacı Adem Helvacı uygunsunuz değil mi

Geri
Üst Alt