LG tv arıza

S Çevrimdışı

smlcngl

Yeni Üye
18 May 2021
2
44
LG 42LW5590 televizyon eski model ama şimdi çocuk büyüyene kadar yeni tv almak istemiyorum. Sizce bu tamir olur mu ? olursa istanbul anadolu yakası tahmini masrafı ne olur ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Merhaba; ustamın belirttiği hususlara katılıyorum. Oransal yaklaşırsak %70 panel arızası bu. İstanbul Elektronik güvenilir diye düşünüyorum.

''Değer mi?'' kısmı tartışılır açık ve net.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
teşekkürler, tahmini maliyet ne olur eğet dediğiniz gibi ise ?
Muhtemel 400-600 aralığı tamirci fiyat listesi. Son kullanıcı için ayrı liste uygulayan yerler 800-1000 civarı fiyat verecektir size.

Panel onarım merkezinin kendisi ile irtibat sağlayın, sürecin nasıl işlediğini bildiğinizi, direkt olarak kendilerine yaptırmak istediğinizi belirtin lütfen.

Tamirci dostlar insaflı davransa elbette onlar da ekmek yesin derdik fakat onarım merkezlerine 200-300tl ye tv yi kendisi yaptırıp vatandaştan 800-1000tl alanları yıllarca çok gördüğümüz için YAZIKTIR GÜNAHTIR diyoruz artık.

Ben de panel merkezi arkadaşlar ile görüştüm ve örnek olarak ''tamirciye 300 vatandaşa 800 olacağına siz kendiniz 400-500 alın vatandaş size direkt ürün getirebilsin, hem vatandaş az ödesin, hem siz daha fazla kazanın'' dedim 2 yıl boyunca.

Bunu uygulayan çok fazla sayıda işletme var şu an. :ok

Geri
Üst Alt