LG Türkiye Ses Vermiyor ama Servisleri Yazıyor.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Arkadaş tamam anlarım, elbette ki içerisinde olduğun markayı savunursun, ekmek yediğin yerdir ihanet etmek istemezsin ama doğruları da görmezden gelemezsin.

Yani ekmek yediğin markayı savunacaksın diye halkı da keklik/keriz gibi görmemek gerekir. ''Gitsin araştırsın dolandırılmasın'' demek yerine, ''Evet denetlenmiyoruz, denetlemeleri lazım'' yazmak zor tabi ki, işlerine gelmez doğal olarak :)

Genellikle bu tartışmalardan sonra mesajlarını silip gidiyorlar, her seferinde de silindiği için sanki hiç böyle bir şey olmamış gibi oluyor, öyle olacağına ekran görüntülerini aldım paylaştım sizlere.

a1633e253c1db29cdb.png

a2efc5ae36e4387855.png

a34169e44670688d25.png

Konunun geçtiği video aşağıda. Mesajı videoya sabitledim.

Bu mesaj linkini orada da paylaşayım, gelmek isterse buyursun gelsin kardeşimiz :ok

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Buradalardır zaten sevgili adem,vestel yazılımlarını nasıl alacaklar sonra :)
Abi artık inkâr edilemez bir gerçek var ki, Bu ülkede teknoloji ile ilgili her konuda adımız geçiyor artık :ok

Bu nedenle haklı olduğunu düşünüyorum ben de.

Ayrıca, ustamız cevap yazsın diye bekliyorum halen ama henüz cevap gelmedi, ben de yazışmayı videonun ilk mesajı olarak sabitledim herkes okusun diye.

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Neyse ki güzel ülkemde tamı tamına 34.600 adet Köy var sevgili Koro.

Onlar bizi kova kova, biz köyleri bitirene kadar döngü baştan başlar, o zamana kadar bizi ilk kovanlar iktidardan düşer zaten :)
:hihi:hihi:hihi:hihi Kesinlikle Doğru Şu senin videoyu bulamadım ya hangisiydi o bildirimlerde açık bende Anlık takip ediyorum seni

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Abi ilk paylaşımda yukarda paylaştığın videouyu adam sana taş atmış ya o video bunca yazışma bir videonun altında değilmi ?:alala

T Çevrimdışı

TeyesCC3 

Süper Üye
31 May 2018
516
[SUP]Lg 49uh850v tv var ALLAH tan hiçbir problem çıkarmadı yoksa servis ile işimiz zor. Birde webos 4.0 gibi güncelleme verselerdi en azından [/SUP]

Geri
Üst Alt