Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Arkadaş tamam anlarım, elbette ki içerisinde olduğun markayı savunursun, ekmek yediğin yerdir ihanet etmek istemezsin ama doğruları da görmezden gelemezsin.
Yani ekmek yediğin markayı savunacaksın diye halkı da keklik/keriz gibi görmemek gerekir. ''Gitsin araştırsın dolandırılmasın'' demek yerine, ''Evet denetlenmiyoruz, denetlemeleri lazım'' yazmak zor tabi ki, işlerine gelmez doğal olarak
Genellikle bu tartışmalardan sonra mesajlarını silip gidiyorlar, her seferinde de silindiği için sanki hiç böyle bir şey olmamış gibi oluyor, öyle olacağına ekran görüntülerini aldım paylaştım sizlere.
Konunun geçtiği video aşağıda. Mesajı videoya sabitledim.
Bu mesaj linkini orada da paylaşayım, gelmek isterse buyursun gelsin kardeşimiz
Yani ekmek yediğin markayı savunacaksın diye halkı da keklik/keriz gibi görmemek gerekir. ''Gitsin araştırsın dolandırılmasın'' demek yerine, ''Evet denetlenmiyoruz, denetlemeleri lazım'' yazmak zor tabi ki, işlerine gelmez doğal olarak
Genellikle bu tartışmalardan sonra mesajlarını silip gidiyorlar, her seferinde de silindiği için sanki hiç böyle bir şey olmamış gibi oluyor, öyle olacağına ekran görüntülerini aldım paylaştım sizlere.
Konunun geçtiği video aşağıda. Mesajı videoya sabitledim.
Bu mesaj linkini orada da paylaşayım, gelmek isterse buyursun gelsin kardeşimiz
Son düzenleme: