Yaklaşık 8-9 saat arası kullanım olucak ulusal kanalda Netflix Disney plus gibi platformlarıda kullanıcazKullanım amacınızı da yazın ona göre cevap versinler; Günde kaç saat açık kalacak, normal uydu yayını mı izlenecek yoksa Netflix gibi platformları mı kullanacaksınız, konsol ile oyun mu oynanacak gibi...
Sizin kullanım senaryonuz bana biraz riskli gibi geldi. Oled ekranlarda statik görüntü her zaman tehlikeli. Özellikle kanal logolarının bulunduğu yerlerdeki pikseller, veya haber kanallarında hiç durmadan kayan altyazılar, ekranın diğer kısımlarına göre sürekli olarak aynı resmi gösterdiği buradaki pikseller çabuk yıpranıyor. Her ne kadar piksel kaydırma, temizleme yapıyoruz deseler de bana göre yeterli değil.Yaklaşık 8-9 saat arası kullanım olucak ulusal kanalda Netflix Disney plus gibi platformlarıda kullanıcaz
O zaman miniled veya QLED bakın.Yaklaşık 8-9 saat arası kullanım olucak ulusal kanalda Netflix Disney plus gibi platformlarıda kullanıcaz
Daha uzun yıllar gitmesi için herhangi bir tavsiyeniz varmı acaba çünkü oled paneli gerçekten çok istiyorumO zaman miniled veya QLED bakın.
OLED 3 yıl ya gider ya gitmez.
TR şartlarında değişim vs de zor olur.
Canınızı sıkmanıza değmez.
OLED'in kontrastı çok güzel ama parlak panel olması beni soğutmuştu.
TCL miniled'ler aklımı çeliyor mesela.
Az kullanmak.Daha uzun yıllar gitmesi için herhangi bir tavsiyeniz varmı acaba çünkü oled paneli gerçekten çok istiyorum
Az kullanmak.
Hareketli sahne performansı önemliyse Philips.PHILIPS 55PML95
Samsung 55QN85B
hangisisni önerirsiniz?