Maalesef LG servis tarafında pek iyi davranmıyor.Peki üstadım, o zaman LG linear kompresörde ses sorunu yok, o yüzden konuyu biraz daha düzenleyeyim de marka kötülemek gibi olmasın, bu durumda mecburen LG servise muhtacız.
Şunu da sorayım bu dolabın üst kısmında donmuş gıdalar var servis eğer arıza görürse bu gıdalar için yedek dolap verir mi?
Son olarak LG'den çamaşır makinesi aldık makine sıkmalarda beton vibratörü gibi titreşiyor, dolap aldık soğutmuyor, ikisini de 1 senesini doldurmadan bunları yapmaya başladı. LG aslında o kadar kötü bir marka değil ama şansımıza veriyorum yine de, çözülür inşallah.
Olmaz olur muuuMaalesef LG servis tarafında pek iyi davranmıyor.
Umarım sizin öyle bir deneyiminiz olmaz.
Hayırlısı. Bir daha LG alırken 2 kere düşünürsünüz hocam.Olmaz olur muuu
Ç.M için 3 kez kayıt oluşturdum en sonunda THH'ye verdim, Koreye bu konuyu mail atmıştım, Çağrı merkezinden aradılar 2 gün sonra yaşadığım deneyim not edildi ve geri dönüş olmazsa bana bildirin demişlerdi, yarın bildireyim, hem de dolap hakkında aynı adama bilgi vereyim o şekilde ilerleyelim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben açık konuşayım, servisin bu dolabın arızasını bulabilecek kadar tecrübeli olduğunu düşünmüyorum.
Yeterince soğumuyorsa, soğutmaya çalışıyordur sistem.Not: İçini yalnızca 1 kere açmama rağmen 1 saatin 35-40dksı motor çalıştı. 3 saatin en az 2 saati çalıştı. ve üst sıcaklık -11 -12 arası.
Sıcaklığı ölçebilir de, çalışma süresini kaydediyor mudur sistem bilmiyorum.Ne açığı hocam her oda değiştirdiğimde dolabı görüyorum zaten ? Ölçüm bence de doğru, çünkü motor sık çalışıyor. Hatta bence motor ısındığı için duruyor. Bilgisizliğimi affedin, servis gelince dolabın geçen sürede ne kadar çalıştığını, sıcaklığı vs görebilir değil mi?
No frost dolabın derecesi 2 ye ayarlı. Motor yaklaşık 30dk dır çalışmıyor. Derece olarak en fazla 4 ve max var. Motor çalışmıyorken buzlugun derecesi -16.4 deydi. -15 de motor çalışmaya başladı. Şuan -21.8 de durdu. -24 ü aşagıdaki dereceyi 3-4 max yapınca mı görür?-9 derece dondurucu bölmesi için oldukça düşük.
min. -16 olmali
nominal -20
max -24
buzdolabınız maalesef soğutma yapmıyor.