Evet arasıra güncelleme geliyordu ama. Benim dediğim vestel tv lerdeki gibi yazılım linkleri paylaşıyorsunuzya öyle bir yazılım varmıdır
Anladım bu forumda ağırlıklı olarak vestel üretimi tvler için yazılım çözümleri sunuluyor galibaLG'nin sitesinde yoksa bizde hiç bulamazsınız hocam. LG'den yardımcı olabilecek bir arkadaş bildiğim kadarıyla forumumuzda yok.
Bir de TV'niz donanım olarak artık yetersiz olabilir.
İnternet hızınızda bir sorun yoksa, TV' yetersiz gelmeye başlamış olabilir YouTube vs. için.
Bir de bu LG'lerde tarayıcıda bellek sorunu yaşamamak için USB bellek takıyorlardı sanırım, aynı şey YouTube'da işe yarar mı bilemiyorum.
İsterseniz bir deneyin. Sanırım Windows'taki gibi Readyboost özelliği var LG yazılımlarında. Ama nasıl yapılıyor bilmiyorum LG kullanmadığım için.
bir çok firma zaten internet üzerinden yazılım veriyor, vestel ne yazıkki vermiyor bizde bu yüzden buradayızAnladım bu forumda ağırlıklı olarak vestel üretimi tvler için yazılım çözümleri sunuluyor galiba
Tesekkürlerbir çok firma zaten internet üzerinden yazılım veriyor, vestel ne yazıkki vermiyor bizde bu yüzden buradayız
lg yazılım güncellemesini hem tvye hemde kendi internet sitesinde paylaşmaktadır. bu nedenle bunun bulunması daha kolaydır