Lg Gürültü Fitresi Ayarını Kapatın....!!!!!

T Çevrimdışı

taner23

Aktif Üye
12 Kas 2020
107
40
Selamalr 1 Haftadır Tv de (LG 43 UN74006LB 4K) sorunlar vardı gözüme batmaya başlamıştı şimdi karanık sahnelerde insanlar çift gölge halinde gözüküyordu bu uydu da kendi yayınıda aynı sorun vardı ayrıca panelde karışık karartılarda vardı görüntü net değildi Normal Varsayılan Resim ayarlarında böyleydi Tv ye format attım sorun çözülmedi sonunda tek tek renk yarlarıyla uğraşarak sorunu buldum burdan da yazmak isteim benim gibi pronlem olanlar faydalansın

Şimd Tüm Ayarlar- Resim Modu Ayarları-Resim Seçenekleri ni Açın İlk sırada "Gürültü Filtresi" var bu gereksiz lanet şeyi kesinlikle Kapatın..."""" Bu şey hem ekrran görüntüsünü gece sahnelrinde çift görmemize neden oluyor hemde sanırsam "Tru Motıon" çalışma özelliğinde de bozuyor.

Mesela futbol maçları izlerken futbol topuna havadan yüksek hızlı vurunca futbolcuular futbol topu çizgi gibi gözüküyor normalde "Tru Motıon" özellüği açık olunca bu sorunu düzeltmesi gerek yani hızlı görüntüyü yumuşatması lazım aksine kapatınca bir tık düzeliyor yıllarca bunu çözemedim sanırım oda bu Gürültü filtresi nin açık olmasındandı yada sizin bir bilginiz varsa lütfen katkıda bulunun lütfen
Birde arkadaşlar En Boy Oranı bende "Orjinal" de "Yalnızca Tara" da Otomatik de baya araştırdım sanırım bunların büyle olması gerekmiş siziin fikriniz varmı

Gulrultu-Filresi-Ayari.jpg

Geri
Üst Alt