LG 47LW5400 3 Kırmızı Işık

I Çevrimdışı

indefinable

Yeni Üye
3 Ara 2020
2
40
Merhaba arkadaşlar 2012 yılında aldığım bu zamana kadar sorunsuz kullandığım tv geçen gün tivibu kumadasından uyduyu kapattım tvde belli bir dakika sonra kendiai kapanıyordu daha sonra tekrar dönüp tv yi açmaya çalıştığımda kırmızı ışık yanıp yanıp sönüyor ama tv açılmıyor internette araştırdığımda bu sorunu yaşayan çok gördüm direk LG servisemi yönlensem yoksa özel bir servisemi versem diğer yandan 10 sene oldu uğraşma yeni tv alim diyorum ana sanki gereksiz masraf olucak gibi smart özelliğimi xbox karşılıyor sizce sorun masraflımıdır ve değermi?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Çok emin olmamakla birlikte yazılımı çökmüş olabilir ,yazılım atılarak düzelebilir,sadece yazılım atılacak ,LG servis veya bu işi yapan usta kaça yapar bilmiyorum.Bunu için yeni bir tv almak ,hele hele bu günlerde ne kadar doğru olur bilmiyorum doğrusu :)

I Çevrimdışı

indefinable

Yeni Üye
3 Ara 2020
2
40
sürekli stand by da kalıyorsa güç kartı kapasitörleri şişmiş olabilir.
Dün armut.com dan bi arkadaş buldum yorumları baya iyiydi anakart arızası muhtemelen 550 lira fiyat verdi sabah aldırdım akşam aradı tamir edildi 600 lira dedi anakart arızası olduğunu ve tamir edildiğini söyledi ve 6 ay garanti vericeğini belirtti açıkçası güvenmekten başka yapıcak bişey yok sorunsuz çalışsın o kadar rakamı gözden çıkartmıştım açıkçası yeni tv almaya çok sıcak bakmıyordum.

Geri
Üst Alt