LG 43UJ701V kanal düzensizliği

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
Herkese selam değerli üye arkadaşlar. Başlıktada yazdığım gibi böyle bir sorunla karşı karşıyayız. Kanal numaraları atlaya atlaya sıralanmış. 1-2-3-5-7-10 bu şekil. Tkgs listesinde de var manuel ayarlamada da var. Düzeltirken o olmayan sayıyı seçemiyoruz. Nasıl çözebiliriz bu sorunu

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
lg hakında fazla bilgim yok ama cihazı fabrika ayarlarına getirip tekrar kanal kurulumu yapın tkgs yi esnek yada kapalı konuma alın. beğenmediğiniz kanlı silmek yerine 100 lere yada 200 lere taşıyın

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
lg hakında fazla bilgim yok ama cihazı fabrika ayarlarına getirip tekrar kanal kurulumu yapın tkgs yi esnek yada kapalı konuma alın. beğenmediğiniz kanlı silmek yerine 100 lere yada 200 lere taşıyın
usta bildiğim, bilebileceğim en lanet kanal tabloları LG ve PHILIPS markalarındadır.

Bu teknoloji ve mühendisliğe sahip markaların kanal tablolarında rzillik boyutunda arayüze sahip olmaları enteresan.

Mesela PHILIPS tv de kanal sıralaması yapamıyorsun ana tabloda. İlla ki nce favori liste oluşturacaksın, ancak o listede kanal taşıması yapabiliyorsun :kiskis

Arkadaşımın LG tv de yemin ediyorum ki ben, bir kanal taşıyamadım.
Taşı butonuna bastığımda ''Önce kanal seçin'' yazıyor ama kanal seçtiğimde taşıma butonunu pasif yapıyordu yani tıklanamıyordu :kop

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
Kanalları silmedik ki. Tv yi sıfırlıyoruz tkgs direk kanalları database den çekiyor 3 saniyede ama diziliş rezillik. Tv amcamın olmasa biraz daha kurcalardım ama amcamın olduğu için fazla ellemedim

Geri
Üst Alt