LG 42LF2500 Televizyon Arıza

B Çevrimdışı

blackrebel

Yeni Üye
15 May 2020
35
39
Merhaba arkadaşlar. 2010 Ocak ayında aldığım bir LG 42LF2500 televizyonum var. Ekranın yarısında görüntüde renk karışması ve gidip gelme var. Bunun tamiri mümkün mü, masraflı bir şey midir? Yardımcı olursanız memnun olurum. Görüntü ile ilgili video ekliyorum.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Merhabalar.

Olası sorunlar
1- Tcon kart üzerindeki flexlerde oksidasyon
2- Tcon kart arızası
3- Muhtemel bir sıvı teması kaynaklı COF arızası

ilk iki maddeye siz müdahale edebilirsiniz. Üçüncü madde oldukça sıkıntılı ne yazık ki :ok

B Çevrimdışı

blackrebel

Yeni Üye
15 May 2020
35
39
Merhabalar.

Olası sorunlar
1- Tcon kart üzerindeki flexlerde oksidasyon
2- Tcon kart arızası
3- Muhtemel bir sıvı teması kaynaklı COF arızası

ilk iki maddeye siz müdahale edebilirsiniz. Üçüncü madde oldukça sıkıntılı ne yazık ki :ok

Teşekkür ederin Hocam. Sizce bunun tamiri için uğraşmaya değer mi yoksa yeni bir TV almak daha mı mantıklı olacaktır?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Teşekkür ederin Hocam. Sizce bunun tamiri için uğraşmaya değer mi yoksa yeni bir TV almak daha mı mantıklı olacaktır?

TV nin Yaşı itibari ile bu konu görecedir (Onarım öneri yüzdem, %35-40 dolaylarında kalır açıkçası)

Ancak bu tv eğer gözden çıkaracak kadar önemsiz ise sizin için, Hep birlikte bir hayıra imza da atabiliriz.
Siz tv yi ücretsiz yollarsınız, ben tv yi ücretsiz onarırım, bütün forumca uygun görülen bir kişi veya kuruluşa HAYIR olarak hibe edebiliriz.
Onarım faaliyetleri ile birlikte kargo bedellerini de şirket olarak biz karşılarız. :ok

''Yok hocam ben yaptırmaya karar verdim' derseniz yine elimden ne gelirse ben desteğe hazırım :ok

G Çevrimdışı

Greenmile

Yeni Üye
20 Şub 2021
2
38
Selamun aleyküm bende 42LF2500 tv var kardeşim verdi ekran tamamen gidik fiyat ne olur acaba

Geri
Üst Alt