LG 42lb620V-ZE cihazin yazilim güncellemesi

A Çevrimdışı

acibiber2

Yeni Üye
8 Eyl 2019
5
20
03.50.14 sürümünü kullanmaktayım. Cihazi aldiğimdan beri de güncelleme gelmiyor fakat ayni model olup başkalarinin televizyonlarinda daha yüksek bir sürüm oluyor. Kendim modifiye edebilir miyim veya farkli bir yazilim var midir?

Model: 42LB620V-ZE.

Birde elimde fazladan bu televizyonun parçalari var anakart güç karti vs ihtiyaci olan bana ulaşabilir.

A Çevrimdışı

acibiber2

Yeni Üye
8 Eyl 2019
5
20
güncelleme bulabilirseniz güncelleyin hatta yazılımı modifiye bile edersiniz belki ama kartı yakarsanız en az 500 tl yi gözden çıkarın
Hocam elimde 2 tane anakart mevcut. Boşta duran kartin hdmi 2 slotu kopmuştu bende yeni kart almiştim. Buldugum yazilimi ilk önce eski anakarta yükleyeceğim. Sorun olmaz ise yeni karta kurarim.

K Çevrimdışı

koyuyesil

Yeni Üye
25 Şub 2025
7
51
benim kart kendiliğinden çöktü logoda kalmış bende emmc şeması buldum ve içindeki yazılımı yedek aldım ve emmc yazılımı yükledim ancak güncelleme almıyor son verisyona alamıyorum ayrıca artık usbden güncellemiyor paket doğrulayamıyor. başka yöntemi var mı cihaz eski ama eski menüsüne babam alışmıştı şimdi uydudan tvboxa geçemiyor zorlanıyor.

K Çevrimdışı

koyuyesil

Yeni Üye
25 Şub 2025
7
51
Güncel versiyon emmc dump da olabilir. emmc den yazarım. lg güncelleme almıyor sunucu mu değişti yada destek mi bitti bilmiyorum. ama sürekli nsu hazır yukle yazısı geliyor yüklemiyor. 2.si usbden deniyorum ondada paket doğrulanamadı hatası veriyor. 3. hdcp özelliği sanırım devredışı kalmış. tvbu hdcp özelliği nedeniyle açmıyor.

fw yazdığımda sn değişmemiş. dolayısıyla emmc dump da seri noya bağlı lisanslar olabilir.

Geri
Üst Alt