Sayın fikoloji ürün sayfasına giriyorum fakat yazılım indir diyorum indirme yapmıyor. (ürün yazılım 11/04/2019) zip olarak görünüyor. Cevap verdiğin için teşekkür ederim sanırım destek kaldırılmış.Abi LG kendi sitesinde paylaşıyor sanırım. Oradan bakman lazım
Abi LG hakkında bilgim yok ama öyle yükleniyor PC dükkanda kaldı bu nedenle PC ye geçip bakamiyorum.Sayın fikoloji ürün sayfasına giriyorum fakat yazılım indir diyorum indirme yapmıyor. (ürün yazılım 11/04/2019) zip olarak görünüyor. Cevap verdiğin için teşekkür ederim sanırım destek kaldırılmış.
LG sayfasından indir basıyorum indirme yapmıyor bilgisayardan deniyorum. Hayırlısı olsun. Geri bildirimde bulundum LG sayfasından dönüş yaparlar sanırım.Abi LG hakkında bilgim yok ama öyle yükleniyor PC dükkanda kaldı bu nedenle PC ye geçip bakamiyorum.
Farklı tarayıcı varsa onla denermisin
Abi şimdi Google Chrome var ya , opera browser vardır , Microsoft edge vardır bu şekilde farklı bir tarayıcı denedin mi onu sordum ?LG sayfasından indir basıyorum indirme yapmıyor bilgisayardan deniyorum. Hayırlısı olsun. Geri bildirimde bulundum LG sayfasından dönüş yaparlar sanırım.
Anladım onları denemedim bakayım edge buradan bağlandım dosya indiriliyor ALLAH razı olsun.Abi şimdi Google Chrome var ya , opera browser vardır , Microsoft edge vardır bu şekilde farklı bir tarayıcı denedin mi onu sordum ?
Ben üstteki dosyayı indiriyorum fakat çok büyük bir dosya 30 dakikadır indiriyor daha 20 dakika var diyor yanlış dosyamı indiriyorum acaba.Anladım onları denemedim bakayım edge buradan bağlandım dosya indiriliyor ALLAH razı olsun.