LG 32lw5500 TV Ekran Arızası

S Çevrimdışı

scream123 

Aktif Üye
12 Kas 2019
132
39
Hocalarım Merhaba. Evde duran eski bir televizyonum vardı. Playstation için kullanmayı düşünüyodum fakat ekranı bu hale gelmiş. Sorun nedir sizce ledler mi problemli yoksa başka bir arıza mı var. Bursa da yaptırabileceğim tavsiye edeceğiniz bir yer varmı ve sizce bana ne kadar masraf çıkarır?

WhatsApp-Image-2023-07-27-at-11.59.45.jpg
WhatsApp-Image-2023-07-27-at-11.59.46.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Söz konusu problem panel arızası. Sakladığınız noktada neme, darbeye maruz kalma ihtimali var mıydı? Bir ihtimal T-CON kart veya bağlantı kablosu (LVDS) ile ilgili de olabilir ama doğrudan bu görüntü ile açılıyorsa panel arızalı demektir. TV paneli aynı zamanda 3d özellikli olduğu için tamir maliyeti ciddi yüksek olabilir hatta panel bulunamayabilir.

S Çevrimdışı

scream123 

Aktif Üye
12 Kas 2019
132
39
İlk açtım görüntü vardı ama 2 dikey çizgi vardı ekranda. Sonradan yatay seklinde çizgiler belirdi ekranın tamamında. 1 saat sonra da bu hale geldi. Ne yapmalıyım sizce hocam.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
İlk açtım görüntü vardı ama 2 dikey çizgi vardı ekranda. Sonradan yatay seklinde çizgiler belirdi ekranın tamamında. 1 saat sonra da bu hale geldi. Ne yapmalıyım sizce hocam.
Size yakın olan bir noktadan panel temin edilebilir mi bir öğrenin. Benim hatırladığım kadarıyla bu modelin panelini özellikle sıfır olarak temin etmek mümkün değil. Yani ücretini kabul etseniz bile paneli bulamazsınız diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt