S
sergei ilya
Yeni Üye
- 11 Eyl 2018
- 1
- 44
Merhabalar. Bu yılın başında vatan bilgisayardan internet üzerinden lg 24tn510s-wz ürünü satın aldım ve mutfağa takıldı. Düne kadar sorunsuz şekilde çalışırken, eşim tvnin açıldıktan kısa bir süre sonra kapandığını söyledi. Fişini sök tak yaptırdım yine aynı sonuç olunca akşam bakarım dedim. Ben baktığımda bir süre açılışında sanki açma tuşuna sürekli olarak basılıymış gibi açılış menüsünün değiştiğini gözlemledim. Kumandadan da müdahale etmeye çalıştım ama yine kapandı. Panelin alt kısmında standby ışığının paralelinde daha iç tarafta tek bir açma/kapama tuşu var. Daha önce hiç kullanmadığım da bir tuş. Çünkü alınalı beri kumandayla kullanıyoruz aleti. Kumandasız şekilde tuşa bastığımda herhangi bir tepki vermiyor. Anlayabildiğim kadarıyla bu tuşun altındaki anahtar takılı kalıyor ve kumandadan açtıktan yaklaşık 5 saniye sonra tekrar kapanıyor. Herhangi bir sıvı teması olmadı, fakat mutfakta olmasından dolayı olabileceğini düşünüyorum. Bu problemi servise götürmeden çözebilir miyim? Bu konuda daha önce böyle bir tecrübesi olan arkadaşlarımız varsa çözüme dair tavsiyelerini alabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.